-
July 17th, 2014, 00:07
پاسخ : مشکل ویروسی شدن سایت و عدم قبول سرویس دهنده!

نوشته اصلی توسط
djsiamak
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که کجا رو چک کنم
در قالب من فایلی هست به نام top-ads.php که مربوط میشه تبلیغات بالای صفحه
کدهایی که مربوط به پست ثابت بود حذف شده و کدی که بهتون دادم داخل اون فایل قرار داده شده بود ...
ظاهرش بصورت آپلود فایل بود ...
دوست عزیز
فایل تغییر کرده خود بخود!
یعنی این سایت هک شده دیگه
درسته؟
- - - Updated - - -
دوستان الان که سایت رو چک کردم دیدم باز هم همون کدها داخل همون فایل قرار داده شده!
من صبح این ها رو حذف کرده بودم!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوست عزیز شما زمانی که کدها رو حذف می کنید کاملا مطمئنید که درست حذف میشن؟ آیا بلافاصله بعد از اینکه حذف و سیو کردین چک میکنین که حذف شدن یا خیر؟
در هر صورت یا یک نفر دسترسی داره و اینکارو انجام میده یا بصورت خودکار کدها جنریت میشن!
البته اگر کدهای پست ثابت حذف شدن احتمالا یه نفر دسترسی داره، به نظر من در درجه اول یوزر و پس هاست رو عوض کنید و بعدش اگر بازم اکی نشد اسکریپت و قالب رو به کل عوض کنید و از نو نصب کنید و از جای معتبری هم دانلود کنید کدها رو.
-
تعداد تشکر ها از kianfar به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2014 00:07
# ADS
-
July 17th, 2014, 00:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kianfar
دوست عزیز شما زمانی که کدها رو حذف می کنید کاملا مطمئنید که درست حذف میشن؟ آیا بلافاصله بعد از اینکه حذف و سیو کردین چک میکنین که حذف شدن یا خیر؟
در هر صورت یا یک نفر دسترسی داره و اینکارو انجام میده یا بصورت خودکار کدها جنریت میشن!
البته اگر کدهای پست ثابت حذف شدن احتمالا یه نفر دسترسی داره، به نظر من در درجه اول یوزر و پس هاست رو عوض کنید و بعدش اگر بازم اکی نشد اسکریپت و قالب رو به کل عوض کنید و از نو نصب کنید و از جای معتبری هم دانلود کنید کدها رو.
در رابطه با قسمت اول جملاتتون بله بعد از این که حذف کردم چک میکردم
در مورد قسمت دوم همین الان تذکرات شما رو انجام میدم ببینم بازهم این مشکل پیش میاد یا نه
-
-
July 17th, 2014, 02:49

نوشته اصلی توسط
djsiamak
در رابطه با قسمت اول جملاتتون بله بعد از این که حذف کردم چک میکردم
در مورد قسمت دوم همین الان تذکرات شما رو انجام میدم ببینم بازهم این مشکل پیش میاد یا نه
دوست عزیز طبق اون عکسی که تو پست اول گذاشتید به نظر میاد هاست ویروسی هستش، به این لینک نگاه کنید، همون URL ای که تو کدی که در تیکت برای پشتیبانی نوشتین اینجا ازش اسم برده شده :
Sucuri SiteCheck - Free Website Malware Scanner
کلا این دامین (dnset.com) و تمام سابدامین هاش مشکل دار هستن:
Sucuri Research - Website Monitoring, Recovery and Protection
اینجارو ببنید بازم همین دامین dnset.com ازش اسم برده شده، مشکلش هم مشابه مشکل شما بوده :
https://productforums.google.com/for...rs/JWI1fLp7k8E
خودتون هم میتونید تو گوگل درموردش سرچ کنید :
https://www.google.com/search?q=dnse...et.com+malware
حالا یا اسکریپتتون آلوده بوده و یا هاست کلا آلودست !
-
تعداد تشکر ها از kianfar به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2014, 11:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kianfar
بله، با اکثر سایت ها که چک کردم مشکل ویروسی بودن رو اعلام کردند
مشکل من این بود که سرویس دهنده قبول نمیکرد و پشتیبانی بسیار بدی داشتند
این سایت چند بار این مشکل براش پیش اومد که به توصیه های شما عمل کردم، فعلا که مشکلی پیش نیومده
ببنیم در آینده چه اتفاقی می افته
-
-
July 19th, 2014, 02:04
پیشناهد میکنم سایتتون رو به یه سرویس دهنده قدیمی و معتبر انتقال بدید که مشکلی براتون پیش نیاد ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2014, 13:18
عضو انجمن
از کدوم شرکت اشتراک دارید؟
-
تعداد تشکر ها از bmi به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2014, 13:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
پیشناهد میکنم سایتتون رو به یه سرویس دهنده قدیمی و معتبر انتقال بدید که مشکلی براتون پیش نیاد ...
این شرکت میشه گفت قدیمی هستند، مشکل اینجاست که هر کسی که قدیمی میشه پشتیبانی ضعیف میشه

نوشته اصلی توسط
bmi
از کدوم شرکت اشتراک دارید؟
دوست ندارم نام شرکت رو نام ببرم
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان با توجه به توصیه جناب kianfar رمز سی پنل و وردپرس رو تغییر دادم حتی قالب سایت رو به قالب پیشفرض وردپرس تغییر دادم اما باز هم کد زیر داخل قالب قرار داده شده
-
-
July 19th, 2014, 14:18

نوشته اصلی توسط
djsiamak
این شرکت میشه گفت قدیمی هستند، مشکل اینجاست که هر کسی که قدیمی میشه پشتیبانی ضعیف میشه
دوست ندارم نام شرکت رو نام ببرم
-----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان با توجه به توصیه جناب
kianfar رمز سی پنل و وردپرس رو تغییر دادم حتی قالب سایت رو به قالب پیشفرض وردپرس تغییر دادم اما باز هم کد زیر داخل قالب قرار داده شده
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی djsiamak به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
-
-
July 19th, 2014, 14:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohammad50
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی djsiamak به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
همین که تاپیک میزنی چندین نفر میان اسپم میکنند و توی پ.خ آفر میدن!!!! :|
پ.ن: خالی شد
-
-
July 21st, 2014, 21:44
-
تعداد تشکر ها ازCentralClubs به دلیل پست مفید