-
July 16th, 2014, 13:41
هاست با انتخاب php و ...
1. php 5.5 ( بشه با استفاده از php info اطلاعات رو دید - تازگی ها می گن انتخاب کنید از سی پنل انتخاب می کنیم افزونه های php5.5 نصب نمیشه بعد می گن تغییر داده شده از من اصرار که فعال نیست از اونا انکار )
2. اپتایمش درست باشه همه اش هم سرور عوض نکنید امروز انگلیس هفته بعد هلند دو هفته بعد فرانسه آخر ماه هم آلمان !!!
3. مم کش یا apc ( نمی دونم درسته یا نه یکی از مدیران هاستینگ ها گفت مم کش با php cGI ( تغییر php ) ناسازگاره؟؟ خوب apc که ناسازگار نیست!! ) دیگه هیچ کدوم نشد هم اشکال نداره xcache رو میشه انتخاب کرد دیگه از توابع php !؟
4. کلود لینوکس هم باشه از اول منابع مشخص باشه تکلیف مشخص ( البته یکی از دوستان هاستینگ هر ماه عوض می کرد یا بهتر کم می کرد آخرشم می گفت فقط دیسک و پهنا باند توافق شده اون دست خودمه خواستم کم می کنم نخواستم هم دست نمی زنم - یکی دیگه هم هر روز تغییر می ده اطلاعات فروشش رو یه روز میره ده گیگ رم یه روز میاد 128 مگ )
5. من فقط ماهانه می خرم ... حوصله ندارم روی هاستی باشم که همش داوون می شه .این مواقع تغییر میدم هاستم رو تا بمونم و با اعصابم بازی بشه پس اگه ماهانه باشه بی هیچ حرف و حدیثی همدیگه رو بخدا میسپاریم و میریم سراغ یکی دیگه
6. اگر مشکلی نباشه توی هاست نیازی به پشتیبان ندارم ولی وقتی مشکل هست دوست دارم اون پشتیبان عزیز قبول بفرمایند نه منه نوعی با هزارتا عکس و رفرنس به ایشون حالی کنم مشکل هست در انتها هم طبق حرف من مشکل رو برطرف کنند و باز با کمال پررویی بگه مشکلی نبود خود به خود درست شد!!!
7. گزینه گرفتن بک اپ فعال باشه . اعتمادی به بک آپ های هیچ کدوم از شما هاستینگا نیست خودم فضا برای ذخیره بک اپم دارم کار آدم رو چند برابر نکنید با برداشتن گزینه بک اپ سی پنل
و نکته آخر
اینا رو بخونید و آفر بدید برندارید نوشته های پست معرفیتون توی وب هاستینگ تالک رو برای من کپی کنید اونا رو خوندم قبلا
-
July 16th, 2014 13:41
# ADS
-
July 16th, 2014, 13:47
پاسخ : هاست با انتخاب php و ...
1- موردی در انتخاب php 5.5 و phpinfo نیست.
2- خیر موردی نیست.
3- بصورت دیفالت memcached فعال می باشد (بر روی سرور) و شما میتوانید حتی apc یا memcached رو از طریق php selector داخل سرویستون تغییر دهید.
4- کلاد لینوکس می باشد و موردی در میزبان منابع نخواهید داشت.
5- موردی نیست.
6- موردی نیست هر مشکلی در سایت یا سیستم خود داشتید فقط کافی است با پشتیبانی در ارتباط باشید.
7- Backups و Backup Wizard بر روی سرور باز می باشد.
در اخر :
یاس آی تی . میزبانی وب . سرور مجازی - سبد خرید
در ضمن بهتر است کمی با حوصله و لحن بهتری صحبت می کردید.
موفق باشید.
-
-
July 16th, 2014, 13:56
با سلام - وقت بخیر
امکان انتخاب نسخه PHP از نسخه ۴.۴ تا ۵.۶ مقدور میباشد.
بصورت پیشفرض XCache فعال هست و البته APC و Memcache هم میتونید فعال کنید.
میزبانی بر روی دیسک های SSD (دیتابیس و سیستم عامل در SSD جداگانه از فایل ها)
آپتایم تضمین ۹۹.۹٪
امکان ارایه قرارداد رسمی
تمام پلان ها داخل سایت قابل مشاهده میباشد ، همچنین در ساعات اداری نیز میتوانید با شماره های دیتاپرداز تماس حاصل فرمایید.
-
-
July 16th, 2014, 14:08

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
1- موردی در انتخاب php 5.5 و phpinfo نیست.
2- خیر موردی نیست.
3- بصورت دیفالت memcached فعال می باشد (بر روی سرور) و شما میتوانید حتی apc یا memcached رو از طریق php selector داخل سرویستون تغییر دهید.
4- کلاد لینوکس می باشد و موردی در میزبان منابع نخواهید داشت.
5- موردی نیست.
6- موردی نیست هر مشکلی در سایت یا سیستم خود داشتید فقط کافی است با پشتیبانی در ارتباط باشید.
7- Backups و Backup Wizard بر روی سرور باز می باشد.
در اخر :
یاس آی تی . میزبانی وب . سرور مجازی - سبد خرید
در ضمن بهتر است کمی با حوصله و لحن بهتری صحبت می کردید.
موفق باشید.
ممنون از پیشنهادتون
من تنها مشکلاتی که این چند وقته برام اتفاق افتاد رو به عنوان موارد پستم اعلام کردم و قصد بی احترامی به هیچ کسی رو نداشتم
-
-
July 16th, 2014, 14:10
عضو انجمن
با سلام
می توانید انتخاب کنید php 5.5 و phpinfo
memcahce فعال است
کلودلینوکس می باشد منابع مشخص می باشد
پشتیبانی همواره شما را یاری خواهد کرد
سیستم بک آپ فعال هست
هازد SSD و وبسرور Litespeed
هاست لینوکس با منابع کاملاً اختصاصی برای وبسایت های حرفه ای ، هارد SSDسرورمن هاست لینوکس سرور اختصاصی
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
-
July 16th, 2014, 14:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
manthra
1. php 5.5 ( بشه با استفاده از php info اطلاعات رو دید - تازگی ها می گن انتخاب کنید از سی پنل انتخاب می کنیم افزونه های php5.5 نصب نمیشه بعد می گن تغییر داده شده از من اصرار که فعال نیست از اونا انکار )
2. اپتایمش درست باشه همه اش هم سرور عوض نکنید امروز انگلیس هفته بعد هلند دو هفته بعد فرانسه آخر ماه هم آلمان !!!
3. مم کش یا apc ( نمی دونم درسته یا نه یکی از مدیران هاستینگ ها گفت مم کش با php cGI ( تغییر php ) ناسازگاره؟؟ خوب apc که ناسازگار نیست!! ) دیگه هیچ کدوم نشد هم اشکال نداره xcache رو میشه انتخاب کرد دیگه از توابع php !؟
4. کلود لینوکس هم باشه از اول منابع مشخص باشه تکلیف مشخص ( البته یکی از دوستان هاستینگ هر ماه عوض می کرد یا بهتر کم می کرد آخرشم می گفت فقط دیسک و پهنا باند توافق شده اون دست خودمه خواستم کم می کنم نخواستم هم دست نمی زنم - یکی دیگه هم هر روز تغییر می ده اطلاعات فروشش رو یه روز میره ده گیگ رم یه روز میاد 128 مگ )
5. من فقط ماهانه می خرم ... حوصله ندارم روی هاستی باشم که همش داوون می شه .این مواقع تغییر میدم هاستم رو تا بمونم و با اعصابم بازی بشه پس اگه ماهانه باشه بی هیچ حرف و حدیثی همدیگه رو بخدا میسپاریم و میریم سراغ یکی دیگه
6. اگر مشکلی نباشه توی هاست نیازی به پشتیبان ندارم ولی وقتی مشکل هست دوست دارم اون پشتیبان عزیز قبول بفرمایند نه منه نوعی با هزارتا عکس و رفرنس به ایشون حالی کنم مشکل هست در انتها هم طبق حرف من مشکل رو برطرف کنند و باز با کمال پررویی بگه مشکلی نبود خود به خود درست شد!!!
7. گزینه گرفتن بک اپ فعال باشه . اعتمادی به بک آپ های هیچ کدوم از شما هاستینگا نیست خودم فضا برای ذخیره بک اپم دارم کار آدم رو چند برابر نکنید با برداشتن گزینه بک اپ سی پنل
و نکته آخر
اینا رو بخونید و آفر بدید برندارید نوشته های پست معرفیتون توی وب هاستینگ تالک رو برای من کپی کنید اونا رو خوندم قبلا
در خصوص بک آپ هم به صورت روزانه در سرور جداگانه گرفته می شود و شما می توانید خودتان نیز یک بک آپ بگیرید,
اگر سایت شما دارای اهمیت بالایی می باشد من پیشنهاد می کنم سری به سایت ما بزنید:
هاست لینوکس - سنترال هاستینگ -DDoS Protection
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
-
-
July 16th, 2014, 14:11
یک نکته دیگه که یادم افتاد
منظور از memcached فقط ماژول php نیست ... همون طور که می دونید نیاز هست که بر روی سرور نصب باشه آی پی و پورتش باز باشه و اون ماژول هم در کنارشون فعال باشه
-
-
July 16th, 2014, 14:21

نوشته اصلی توسط
manthra
یک نکته دیگه که یادم افتاد
منظور از memcached فقط ماژول php نیست ... همون طور که می دونید نیاز هست که بر روی سرور نصب باشه آی پی و پورتش باز باشه و اون ماژول هم در کنارشون فعال باشه
برای Cache فقط Memcache مدنظر دارید؟
ما از وب سرور Litespeed و Gzip Compression همینطور XCache استفاده میکنیم تا با تمامی CMS ها هماهنگ باشند.
در صورتی که سرعت لود مدنظر شما هست ، میتونید وب سایت اصلی شرکت را مورد آزمایش قرار بدید.
-
-
July 16th, 2014, 14:29
عضو انجمن
-
-
July 16th, 2014, 14:30

نوشته اصلی توسط
manthra
و نکته آخر
2= بهتره تحقیق کنید
3= php 5.5 از شتاب دهنده هایی که گفتید پشتیبانی نمیکنه
4= نباشه که تغییر php ندارید
تغییر php هم باشه تکلیف منابع نامشخص میشه
5= به خودتون مربوطه
6= مگه یک سایت برای میزبانی چه نیازی به پشتیبانی داره؟!
7= بیشتر جاها فعال هست نگران نباشین
-