داداش من یه سرور مجازی خارج از ایران دارم , از این تونل ها واسه منم میزنید, آخه بلد نیستم ... ( شوخی کردم )
من که این اخبار شبکه دو رو نیدیدم , آخرش نفهمیدیم چه بلایی قرار سر دامنه ir بیارند , یکی به ما توضیح بده متوجه شیم.
آخه اونایی که میگن اینترانت ملی میاد واسه همه , اینترنت جهانی میره ... دوستان یه خورده تحقیق کنید , آخه خودشون هم بخواند امکان پذیر نیست این کار , یعنی کلا کشور فلج میشه که...
همون کره هم که شما میگید , اونا هم اینترنت دارند که ,,, فقط یه خورده ف.یل.ت.رینگ شون قوی تر از ما هستش .. ما تونل میزنیم , اونا هرچی میکنند به ته تونل نمیرسند.
کلا بنده خواستم یه اسپمی داده باشم.
آقا یه سوال !
اصلا چرا باید اینترانت بیاد؟
یعنی باید دلایلی پشت این کار باشه دیگه نه ؟
حالا به دلایلش فکر کنید
اگر واقعا بخاطر سرعت و پهنای باند است که بیان سرعت و پهنای باند خود اینترنت رو درست کنند .
اینم که میگید تونل بزنیم فکر میکنم مال وقتی که شما سرور مجازیت رو بستر اینترنت هست نه اینترانت :دی
ویرایش توسط daniad : July 16th, 2014 در ساعت 20:50
اگه قرار باشه کلا اینترانت رو جایگزین اینترنت کنن چند میلیون کاربر کلا دیگه با آنلاین و اینترنت کار ندارن و مجبورن رهاش کنن. مگه نت داخل ایران به چه دردی میخواد بخوره ؟
اینترانت فقط برای بانک ها و سازمان های دولتی دارای اطلاعات محرمانه هستن خوب هست . ولی برای کاربران اصلا قابل استفاده نیست. من خودم با دستشون ماهیانه 100 هزار هم بدن حاضر به استفاده از اینترانت نیستم!
اگه به انتخاب باشه چرا که نه، هر فرد بسته به نیاز خود میتونه انتخاب کنه در غیر این صورت یک فردی این تصمیم رو گرفته که هیچ دانشی در این زمینه نداشته![]()
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)