با سلام
نیاز به بررسی دارد
در صورت تمایل دسترسی دهید بررسی کنم
موفق باشید
با سلام
نیاز به بررسی دارد
در صورت تمایل دسترسی دهید بررسی کنم
موفق باشید
با تشکر از همه دوستان که وقتتون رو برای پاسخگویی گذاشتین .متاسفانه امکان دادن دسترسی وجود ندارد
مشکل من هم هنوز پا بر جا است
و تنها یا با کپی محصول قبلی که فیلد قیمت آن دارای مقدار باشد میتونم محصول اضافه کنم و یا باید دیتابیس رو ویرایش کنم
دوست عزیز یکبار از اول اقدام به نصب کنید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
دوباره و با دقت به نسخه 5.3.8 اپدیت کنید احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
با سلام
بستگی داره شما از چه نسخه ای استفاده میکنید
اگر نال شده هست احتمالا مشکل داره فایل هاش
اگر هم دارای لایسنس هست یا دسترسی بدید همکاران بررسی کنند
یا اینکه اگه به صورت مستقیم از whmcs.com خریداری کردید
درخواست بدید مشکلتون رو بررسی کنن
موفق باشید
دوسنان از نسخه 5.3.7 استفاده می کتم نال شد هم هست
پیشنهاداتی براساس تجریه:
1- دیتابیس مربوطه را repair کنید
2- whmcs را پاک کنید سپس مجدداً نصب کنید و به دیتابیس whmcs قبلی وصل کنید تا اطلاعات مشتریان شما نیز پاک نشود.
با دو روش بالا تست نمایید و نتیجه را اعلام کنید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
با سلام خدمت دوستان عزیز
من whmcs 5.3.8 v رو دوباره نصب کردم فیلد قیمت ها رو میشه با تیک کنارش فعال و یا غیر فعال کرد اما وقتی که اطلاعات دیتابیس قبل رو ایمپورت میکنم دیگه این حالت کار نمیکنه(یعنی فیلد قیمت با تیک کنارش فعال یا غیر فعال نمیشه) من بالاخره هر طوری که هست با دستکاری دیتابیس و یا کپی محصولات کارمو را میندازم اما موندم چطور باید درستش کردن لطفا بررسی بفرمایید
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان با تعریف و حذف چند بار واحد پرداخت جدید بالاخره درست شد اما واحد پرداخت اصلی هنوز هم مشکل داره ؟
آیا دوستان راه حلی میشه براش پیدا کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)