اون اوايل كه با واژه اسكريپت آشنا شده بودم!دنبال اينجور سيستم ها مي گشتم چون كار با phpmyadmin(يا هر نرم افزار مشابه)،ساخت ديتابيس و ... رو بلد نبودم.ولي از وقتي ياد گرفتم ديگه طرف اينطور سيستم ها نمي رم.
ايجاد يك ديتابيس كمتر از يك دقيقه طول مي كشه ولي وقتي ايجاد بشه قدرت بي نظيري رو به سيستم مي تونه بده.
اصولا در كاركردن با فايل ها بايد موارد امنيتي زيادي رو در نظر بگيريم (متقابلا در مورد ديتابيس هم همينطور هست ولي شيوه هاي پيشگيري متفاوت اند!)
براي مثال من سيستم هايي رو ديدم كه اطلاعات حتي شامل نام كاربري و رمز عبور رو در قالب يك فايل txt ذخيره مي كنند،و هيچ محدوديتي رو هم براي دسترسي به اون فايل قائل نشدند!
قابليت جستجو،ايندكس،ويرايش سريع و ... رو كه يك ديتابيس واقعي(!) به ما مي ده رو با هيچ چيز نميشه عوض كرد...
درستهچون هنوز تا اونجا که دیدم دهها سی ام اس فعال با سایتهای پشتیبانی و فروم و غیره وجود دارند. اصلا یک کلاسی است که گویی علاقه مندان خودش را دارد
دادن حق انتخاب به كاربر ، خيلي ارزش داره.سی ام اس پیووت جوری است که میشود اطلاعات را به هر دو صورت ذخیره کرد.
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
بستگي به نوع برنامه نويسي داره...لزومي نداره تمام اطلاعات در يك فايل ذخيره شوند كه حجممون به گيگ برسه!ولي در كل با نظرتون موافق هستم،اگر نخواهيم حجم فايل به گيگ برسه بايد كلي الگوريتم هاي پيچيده(!) بنويسيم كه از قديم گفتنم : سري كه درد نكنه ، دستمال نمي بندنآیا وقتی حجم فایل شما به گیگ هم برسه باز هم ادعای سرعت می تونی بکنی؟ميريم سراغ گزينه محبوب خودمون ! mysql

ميريم سراغ گزينه محبوب خودمون ! mysql