نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: ویروس یا بدافزار تکامل یافته gambular | مقصر کیست ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : ویروس یا بدافزار تکامل یافته gambular | مقصر کیست ؟

شما فایل های config.php یا configuration.php و index.php سایت و چک کردید کدی php که اولش این هست :
    کد:
     <?php eval(base64_decode
    بهشون اضافه نشده ؟ فایل های جاوا چطور ، اسکریپت یا iframe ناشناسی به آخرشون اضافه نشده ؟
    آیا گوگل سایت شما رو سایت خطرناک معرفی می کنه ؟

این Malware علاقه زیاد برای قرار گرفتن در پوشه ها tmp و ثبت وقایع سایت و هاست داره تا بعد از کلی تلاش شما در حذفش ، مجدد از روی خودش نمونه بسازه و در هاست تزریق کنه

* وقتی به هاست نفوذ می کنه هدفش کل هاست هست نه سایت اصلی تان ٫ یعنی تمام زیر دامنه ها و فولدر هایی که شامل فایل های php هست و آلوده می کنه *

--شما Table‌ session رو در دیتابیس فعلی خالی کنید ( فقط محتویاتش رو ) و از کل دیتابیس Backup بگیرید و حالا دیتابیس جدیدی بسازید و بک آپی که گرفته بودید توش ایمپورت کنید

حالا مشخصات جدید در فایل config سایت وارد کنید

اینم باید اضافه کنم من ابتدا وقتی مشکل و فهمیدم و می خواستم حذف کنم شروع کرد به برداشتن کدها و حذف فایل های آلوده ،‌کلی وقت گذاشتم ولی بعد چند ساعتی دوباره روز از نو می شد ..بعد متوجه شدم این بدافزار خارج از روت و در فایلهای cpanel خونه کرده و با بررسی تک تک فایلهای Cpanel ، حتی اونهایی که اصلا فکرشم نمی کردم تونستم در چندین جا پیداش کنم

پس اومدم اولی این قسمت رو کاملا ترمیم کردم و بعد سریع اومدم کل روت سایت به جز فایلهایی که برای دانلود گذاشته بودم و پوش images ( البته قبلش اون فایل imggif.php و index.htm رو از توش پاک کردم )

پاک کردم و آخرین نسخه مدیریت محتوا ر ا به هاست انتقال دادم و اکستراکت کردم و شروع کردم به نصب و پس از نصب به PHPMyadmin رفتم و بعد از پاک کردن تمام Table های جدید ، بک آپی که قبلا از دیتابیس داشتم رو توش import کردم ... حالا 2 روزی هست که مشکل و حل کردم و امروز گوگل سایتم را ایمن تشخیص داد
    ویرایش توسط meisam222 : June 8th, 2010 در ساعت 14:42

2. تعداد تشکر ها از meisam222 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)