صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 34 , از مجموع 34

موضوع: نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    208
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php

ویرایش توسط Nicdata : August 15th, 2014 در ساعت 17:04 دلیل: تغییر پلن ها

2. تعداد تشکر ها ازNicdata به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php

دوست عزیز در تاریخ 4/11 اشتراک یکماه ازتون خریدیم بعدش حداقل 5 مرتبه وارد سی پنل شدیم برای انجام یه سری کار که هر مرتبه بلا استثنا بعد از 5 دقیقا کلا خوابیده و حتی تو لحظه ی مشکل سایت خودتونم بالا نمیومد ! از پریروز هم که دیگه کلا خواب تشریف داره
    تجربه ی چند روزه ی ما با آپتایم 98 درصدی شما !!! که تو پست قبلی فرمودین منافات 180 درجه ای داره!
    در صورتی که واقعا این مشکلات قراره رفع بشه لطفا مشکل سایت ما رو که در حال حاضر به درستی بالا نمیاد رو حل کنید تا بتونیم استفاده کنیم
    در صورتی هم که در سیستم 98 درصدی شما این مشکلات کاملا طبیعی قلمداد میشن و ممکنه همین فردا یا پس فردا توسط افراد آشنا یا غریبه هم اتفاق بیفتن خواهشا اعلام کنید تا به فکر یه مرثیه خون دیگه باشیم !
    دقیقا 4 ماهه دنبال یه هاست هستم ! مشکلاتی هم که با هر کدومشون داشتم در نوع خودش منحصر بفرد بوده !
    دیگه کم کم بفکر تهیه ی یه سرور اختصاصی هستم برای فروشگاه فریر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. تعداد تشکر ها از marlonsat به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    208
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : نیک دیتا ┆ میزبانی لینوکس حرفه ای┆سرورهای قدرتمند┆4 سال تجربه ┆فایروال سخت افزاری┆قابلیت انتخاب نسخه php

نقل قول نوشته اصلی توسط marlonsat نمایش پست ها
    دوست عزیز در تاریخ 4/11 اشتراک یکماه ازتون خریدیم بعدش حداقل 5 مرتبه وارد سی پنل شدیم برای انجام یه سری کار که هر مرتبه بلا استثنا بعد از 5 دقیقا کلا خوابیده و حتی تو لحظه ی مشکل سایت خودتونم بالا نمیومد ! از پریروز هم که دیگه کلا خواب تشریف داره
    تجربه ی چند روزه ی ما با آپتایم 98 درصدی شما !!! که تو پست قبلی فرمودین منافات 180 درجه ای داره!
    در صورتی که واقعا این مشکلات قراره رفع بشه لطفا مشکل سایت ما رو که در حال حاضر به درستی بالا نمیاد رو حل کنید تا بتونیم استفاده کنیم
    در صورتی هم که در سیستم 98 درصدی شما این مشکلات کاملا طبیعی قلمداد میشن و ممکنه همین فردا یا پس فردا توسط افراد آشنا یا غریبه هم اتفاق بیفتن خواهشا اعلام کنید تا به فکر یه مرثیه خون دیگه باشیم !
    دقیقا 4 ماهه دنبال یه هاست هستم ! مشکلاتی هم که با هر کدومشون داشتم در نوع خودش منحصر بفرد بوده !
    دیگه کم کم بفکر تهیه ی یه سرور اختصاصی هستم برای فروشگاه فریر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درود
    همانطور که عرض کردم سرور فقط 8.5 ساعت داونی دشته !
    تمام سایت های روی سرور به درستی و کامل اجرا می شوند . اگر فکر می کنید مشکل از سرور هست تیکت بزنید و اعلام کنید ! و اگر با بنده مشکل دارید که اینگونه تنتروی می کنید و دروغ می بافید با خود من روبرو شوید و نه با افکار عمومی بر علیه نیک دیتا

-

شفاف سازی کنم که تعدادی از یوزرهای وب هاستینگ تاک همانطور که بسیاری از همکاران بنده شاهد هستند در صدد ایجاد شبهه و ارسال پست های دروغین در تاپیک های نیک دینا هستند و هیچگونه سرویسی از نیک دیتا ندارند، خواهش می کنم به هیچ وجه نوشته های کاربران بدون ماهیت را باور نکنید و با خود بنده تماس داشته باشید. متاسفانه مدیران انجمن برای حذف این پست ها به گزارش بنده اقدامی نمی کنند و این مطلب نیاز بود.

ویرایش توسط Nicdata : July 12th, 2014 در ساعت 15:32

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

آقا یکی از دوستان من که از شما سرویس داره راضی هست و من هم قصد راه اندازی یک سایت رو دارم اگر یک هاست 1 گیگ سفارش یدم برام وردپرس نصب و کانفیگ می کنید ؟

8. تعداد تشکر ها از ELENOR به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    208
    تشکر تشکر شده 
    293
    تشکر شده در
    198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ELENOR نمایش پست ها
    آقا یکی از دوستان من که از شما سرویس داره راضی هست و من هم قصد راه اندازی یک سایت رو دارم اگر یک هاست 1 گیگ سفارش یدم برام وردپرس نصب و کانفیگ می کنید ؟
    درود
    بله دوست عزیز نصب و تنظیم اسکریپت مدیریت محتوا به صورت رایگان انجام می شود.

10. تعداد تشکر ها از Nicdata به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)