با سلام خدمت دوستان
من whmcs رو به نسخه 5.3.7 آپدیت کردم اما هنگام اضافه کردن محصول در قسمت قیمت ها فیلدی فعال نیست تصویر ضمیمه رو نگاه کنین
مجبور میشم برای اضافه کردن محصول یه محصول رو کپی کنم تا فیلد قیمت فعال باشه
تنها فیلد هایی که در محصول قبلی قیمت دارند فعال می باشند
با سلام خدمت دوستان
من whmcs رو به نسخه 5.3.7 آپدیت کردم اما هنگام اضافه کردن محصول در قسمت قیمت ها فیلدی فعال نیست تصویر ضمیمه رو نگاه کنین
مجبور میشم برای اضافه کردن محصول یه محصول رو کپی کنم تا فیلد قیمت فعال باشه
تنها فیلد هایی که در محصول قبلی قیمت دارند فعال می باشند
درود
ابتدا یک واحد پول تعیین کنید
تنظیمات > پرداخت ها >واحدهای پول
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
دوستان من قبلا اینا رو تنظیم کردم و خیلی وقته دارم از این سیستم استفاده میکنم و واحد پول هم قبلا تعریف شده بعد از آپدیت این اتفاق افتاد و اگه من بخوام محصول جدید اضافه کنم به هیچ عنوان قیمتی نمیتونم براش تعریف کنم
دوستان من قبلا اینا رو تنظیم کردم و خیلی وقته دارم از این سیستم استفاده میکنم و واحد پول هم قبلا تعریف شده بعد از آپدیت این اتفاق افتاد و اگه من بخوام محصول جدید اضافه کنم به هیچ عنوان قیمتی نمیتونم براش تعریف کنم
یکبار حذف کنید و مجدد تعریف کنید
یا ویرایش کنید و کلمه تومان رو مجدد تایپ کنید
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
دوستان فرقی نکرد من حتی یک واحد پول جدید اضافه کردم بازم حل نشد
من مجبور شدم برای اینکه بتونم فیلدی رو فعال کنم توی دیتا بیس مقدار فیلد رو از -1 به یک مقدار مثبت تغییر بدم تا بشه توی مدیریت فعال بشه Screenshot from 2014-07-14 13:58:48.png
دوست عزیز در نسخه جدید به جای وارد کردن عدد -1 از یک تیک استفاده می شود شما باید در دوره پرداختی که می خواین قیمت تعیین کنید اول تیک زیر همون ستون (مثلا فصلی) بزنید و بعد کادرهای وارد کردن قیمت و... نمایش داده می شود.
به همین دلیل وقتی -1 از دیتابیس حذف کردید فیلدها نمایش داده شده.
من بیش از یه ساله که با این سیستم کار میکنم همانطور که توی عکس مشاهده میکنید مشکلی است که وجود داره و باید جل بشه .
من فایل configproducts.php موجود در مدیریت سیستم را هم با نسخه های قبلی جایگزین کردم نشد
با مرورگر و سیستم دیگری هم تست کردم نشد
پوسته مدیریت را هم به حالت پبشفرض عوض کردم باز هم نشد
لطفا راهنمایی بفرمایید
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط jaygah.ir
سلام
دوست عزیز در نسخه جدید به جای وارد کردن عدد -1 از یک تیک استفاده می شود شما باید در دوره پرداختی که می خواین قیمت تعیین کنید اول تیک زیر همون ستون (مثلا فصلی) بزنید و بعد کادرهای وارد کردن قیمت و... نمایش داده می شود.
به همین دلیل وقتی -1 از دیتابیس حذف کردید فیلدها نمایش داده شده.
دوستان فرقی نکرد من حتی یک واحد پول جدید اضافه کردم بازم حل نشد
من مجبور شدم برای اینکه بتونم فیلدی رو فعال کنم توی دیتا بیس مقدار فیلد رو از -1 به یک مقدار مثبت تغییر بدم تا بشه توی مدیریت فعال بشه
در صورت امکان دسترسی دهید تا بررسی کنم
موفق باشید