-
July 13th, 2014, 16:56
عضو جدید
پاسخ : نیازمند سامانه پیامک با ماژول whmcs
دوستان کاملا رایگان می خوام طوری که فقط هزینه پیامک رو بدم.
هزینه هر پیامک مهم نیست
بتونم به هر میزان که دلم خواست پنل رو شارژ کنم (مثلا 500ت)
-
-
July 13th, 2014 16:56
# ADS
-
July 13th, 2014, 17:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba2420
هزینه هر پیامک مهم نیست
میتونید شارژ کنید.ولی کمترین میزان شارژ 10 هزار تومان است که انی پس از پرداخت پنلتون شارژ میشه/و شما فقط هزینه شارژ میپردازید.خط 14 رقمی رایگان بهتون داده میشه.البته باید قبل یک هفته حداقل یه بار شارژ انجام بدید
-
-
July 13th, 2014, 17:30
سلام پنل رایگان +خط اختصاصی رایگان! هدیه ویژه تابستانی ماست!
ماژول whmcs هم موجوده :
cms-sms.ir
دمو: سایت یوزر: pfc پسورد: demo
-
-
July 13th, 2014, 17:46
از نوين پيامک ميتونيد اقدام کنيد:
نوین پیامک
-
-
July 13th, 2014, 19:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba2420
هزینه هر پیامک مهم نیست
سلام
هم پنل و هم خط اختصاصی رایگان هست.در ضمن هر میزان بخواهید می توانید شارژ کنید مثلا 100 تومان.
موفق باشید
-
-
July 13th, 2014, 21:04
عضو جدید
سلام
وقت بخیر
گروه نرم افزاری رنگین وب حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه عبادت های عاشقانه و نیایش های عارفانه را به شما دوستان و کاربران عزیز تبریک می گوید .
با فروش ویژه ماه مبارک رمضان در خدمت شما هستیم
سامانه پیام کوتاه طلایی + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 84 ریال ثابت = کاملا رایگان ( هدیه ماه رمضان ) - کد تخفیف ramezan1
سامانه پیام کوتاه الماسی یک ستاره + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 81 ریال ثابت = 5 هزار تومان -کد تخفیف : ramezan2
سامانه پیام کوتاه الماسی دو ستاره + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 77 ریال ثابت = 10 هزار تومان - کد تخفیف : ramezan3
سامانه پیام کوتاه الماسی دو ستاره + خط اختصاصی 12 رقمی با تعرفه 77 ریال ثابت = 20 هزار تومان - کد تخفیف : ramezan4
وب سایت معرفی خدمات :
sms.ranginweb.com
سفارش :
مرکز پشتیبانی رنگین وب - سبد خرید
-
-
July 13th, 2014, 21:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohamad.zangane
با سلام
سامانه پیام کوتاه فوق پیشرفته همراه با پنل رایگان و ماژول whmcs رایگان
با رتبه یک کشوری
سامانه پیام کوتاه فوق پیشرفته سادات اس ام اس عضو شوید و به صور ت رایگان ماژول را دریافت کنید
سوالی داستید
تلفن 09165122346 ای دی دیاهو mohamad.zangane@ymail. Com
موفق باشید
سلام
لطفا جریان "رتبه یک کشوری" رو توضیح می فرمایید؟!
-
-
July 13th, 2014, 21:46

نوشته اصلی توسط
2244
سلام لطفا جریان "رتبه یک کشوری" رو توضیح می فرمایید؟!
با سلام کنگره موبایل ایران بزرگترین رویداد کشور در حوزه تلفن همراه و فناوریهای مرتبط میباشد که در تاریخ 29 بهمن الی 2 اسفند ماه 1391 در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به منظور معرفی آخرین دستاوردهای علمی و فناوری این حوزه برگزارشد. در این کنگره توانستیم بعنوان بزرگترین سرویس ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه با بیش از27 وب سرویس آخرین تکنولوژی ارسال و دریافت پیامک انبوه خود را با نام اس ام اس ران به نمایش در آوریم و برند یک کشوری را دریافت نماییم .

نوشته اصلی توسط
mojtaba2420
دوستان کاملا رایگان می خوام طوری که فقط هزینه پیامک رو بدم. هزینه هر پیامک مهم نیست بتونم به هر میزان که دلم خواست پنل رو شارژ کنم (مثلا 500ت)
دوست عزیز سامانه کاملا رایگان است و در هر لحظه می توانید شارژ کنید حتی 1 عدد !
-
-
July 13th, 2014, 23:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amrdata
سلام
وقت بخیر
گروه نرم افزاری رنگین وب حلول ماه مبارک رمضان، بهار قرآن، ماه عبادت های عاشقانه و نیایش های عارفانه را به شما دوستان و کاربران عزیز تبریک می گوید .
با فروش ویژه ماه مبارک رمضان در خدمت شما هستیم
سامانه پیام کوتاه طلایی + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 84 ریال ثابت =
کاملا رایگان ( هدیه ماه رمضان ) - کد تخفیف ramezan1
سامانه پیام کوتاه الماسی یک ستاره + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 81 ریال ثابت = 5 هزار تومان -کد تخفیف : ramezan2
سامانه پیام کوتاه الماسی دو ستاره + خط اختصاصی 14 رقمی با تعرفه 77 ریال ثابت = 10 هزار تومان - کد تخفیف : ramezan3
سامانه پیام کوتاه الماسی دو ستاره + خط اختصاصی 12 رقمی با تعرفه 77 ریال ثابت = 20 هزار تومان - کد تخفیف : ramezan4
وب سایت معرفی خدمات :
sms.ranginweb.com
سفارش :
مرکز پشتیبانی رنگین وب - سبد خرید
سلام.
شرایط خیلی خوبه
فقط بگید حداقل مبلغ شارژ چقدر می باشد ؟؟
ماژول whmcs هم دارید ؟؟
-
-
July 14th, 2014, 00:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mohamad.zangane
با سلام کنگره موبایل ایران بزرگترین رویداد کشور در حوزه تلفن همراه و فناوریهای مرتبط میباشد که در تاریخ 29 بهمن الی 2 اسفند ماه 1391 در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به منظور معرفی آخرین دستاوردهای علمی و فناوری این حوزه برگزارشد. در این کنگره توانستیم بعنوان بزرگترین سرویس ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه با بیش از27 وب سرویس آخرین تکنولوژی ارسال و دریافت پیامک انبوه خود را با نام اس ام اس ران به نمایش در آوریم و برند یک کشوری را دریافت نماییم .
سلام مجدد
متاسفانه اعلام شما به عنوان برند یک کشوری رو پیدا نکردم لطف میفرمایید آدرس بدید.
ممنون
-
تعداد تشکر ها از 2244 به دلیل پست مفید