دوستان کسی با reselloبرای خرید یا فروش دامنه کار کرده؟
نیاز به آموزش دارم
- - - Updated - - -
واقعا هیچکس باهاش کارنکرده؟؟؟؟؟
دوستان کسی با reselloبرای خرید یا فروش دامنه کار کرده؟
نیاز به آموزش دارم
- - - Updated - - -
واقعا هیچکس باهاش کارنکرده؟؟؟؟؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
بفرمایید چه مشکلی دارید، ما روزانه جندین بار این کار رو انجام میدیم.
هر سوالی باشه خوشحال میشم کمکتون کنم
گنجه هاست | Ganje.Host
.::دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی ، سرور اختصاصی، خدمات کولوکیشن ::.
تلفن : 02191015065 | تلگرام: Ganje_Support
دوست عزیز من ه میخوام مستقیم از ریسلو پنلمو شارز کنم ویزاکارتم دارم چطور پنل رو به صورت انلاین شارز کنم؟
بعد از اینکه لاگین کردین گزینه Deposit رو بزنید سپس مبلغ دلخواه به همون واحد پولی که تعیین شده را وارد نمایید.
در انتها لینک فاکتور را به شما میدهد که خودتان و یا هرکس دیگر میتواند با استفاده از این لینک پرداخت را انجام دهد.
گنجه هاست | Ganje.Host
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
تا اونجایی که من یادمه 69 دلار بود که
گنجه هاست | Ganje.Host
ویرایش توسط flexhost.ir : November 4th, 2014 در ساعت 19:08
من عذر میخوام از دوستان
اون اولا که ما گرفتیم 69 دلار بود.
گنجه هاست | Ganje.Host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)