نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: kvm، vmware یا xen؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    183
    تشکر شده در
    128 پست

پیش فرض پاسخ : kvm، vmware یا xen؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    باسلام و عرض احترام خدمت دوستان محترم. من جدیدا به مباحث مجازی سازی علاقه من شدم و در حال تحقیق بر روی این ۳ سیستم هستم. هدف تولید نرم افزار تحت وبی هست که بتونه با نرم افزار مجازی ساز ارتباط برقرار کنه، به صورت خودکار ماشین مجازی بسازه، سیستم عامل رو نصب کنه و رمز عبور و آی پی و مک و .... رو ست کنه. برای انجام این کار vmware یک api نسبتا خوب ارائه داده و نحوی که بعد از حدود ۲ ساعت تحقیق، موفق شدم با استفاده از api یک ماشین مجازی بسازم و یک image روش deploy کنم. حتی این امکان رو فراهم کردم که کاربر با استفاده از پنل سایت و وارد کردن نام دامنه و یک سری اطلاعات غیر تخصصی و فشردن یک کلیک، به سادگی روی سیستم عاملش dns، apache و mysql نصب کنه. برای آزمایش کارکرد من دانلود و نصب خودکار وردپرس رو هم اضافه کردم و همه چیز عالی و خوب بود. امکانات بی نظیری با استفاده از این مجازی ساز میشه به کاربر داد. اجرای این نرم افزار با استفاده از vmware کار سختی نیست و با استفاده از سیستم های kvm و xen خیلی آسونه! حالا سوال اصلی اینه که به نظر شما کدوم مجازی ساز ارزش کار کردن رو داره؟ این مقایسه برتری مطلق vmware رو نشون میده و این مقایسه تفاوت زیادی بین xen و kvm قائل نشده ولی اینجا بنچمارک ها برتری kvm رو نشون میدن. در رابطه با xen طبق تحقیقاتی که کردم گویا هارددیسک رو شدیدا درگیر میکنه و مشکلاتی به همراه داره. لطفا نظر/ تجربه شخصیتون در این رابطه رو با بنده در اشتراک بگذارید. متشکرم.
    این سایت https://zrh.cloudsigma.com/ui/?#/trynow رو کامل برسی کن دوستم بنظرم اگه چیزی مثل این بسازی واقعا شاهکاره همه چیز اتوماتیکه از فعال شدن اکان تا تغییر سایز رم و هارد و سی پی یو انتخاب کارت شبکه انتخاب آی پی استاتیک یا داینمیک انتخاب ایمیج سیستم عامل و دیسک اول بوت و کلی امکانات جزئی دیگه و همچنین ظاهر زیبا و روان و رابط کاربری قوی

2. تعداد تشکر ها از daniad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)