ببینید هر این امکان وجود ندارد !
من خودم شخصا حدود 3 - 4 سال هست که گوشی I-Mate دارم و مدل اول که WM4 داشت که حتی WM5 روش نصب نمی شد !
بعد مدل دیگه اونو گرفتم که WM5 داشت که با زور WM6 رو نصب کردم با اینکه CPU 195 H داره ولی 2 دقیقه طول می کشه گوشی روشن بشه و سرعت گوشی خیلی کند است
و اینکه من حسابی تحقیق کردم و پی بردم که هر سیستم عامل برای مدل خاصی از گوشی طراحی میشه ایجوری نیست که مثلا WM (‌Windows Mobile ) مدل K-Jam شرکت I-Mate رو بشه روی Jam شرکت I-Mate نصب کرد !
و درست هست شما ویندوز 3.1 رو روی N95 لود کردید !
ولی اینکه اندازه LCD گوشی شما بزرگ هست ! و قبل اون هم بگید که شبیه ساز نصب کردید تا بتونید ویندوز رو اجرا کنید !! من خودم روی N78 تست کردم Command Dos رو تونستم اجرا کنم ولی نوشته های خیلی کوچیک بود خیلی بد می شد بخونی و تازه دستور MODE رو هم بکار بردم ولی جواب نداد !
-------
و اونایی که خیلی دوست دارن تو گوشی موبایل WM داشته باشند
Microsoft گفته تا چند ماه دیگه یه گوشی میخواد بده بیرون که چند پله از Iphone بالاتر هست و نسخه جدید WM روش هست
http://www.microsoft.com/windowsmobi...s/default.mspx
و قابل توجه دوستان قدیمی کار !! اگر یادشون باشه ویندوز 3.1 سیستم عامل کامل نبود !!
یه نرم افزار کاربردی گرافیکی بود که از داخل DOS اجرا می شد ! بعد Microsoft اونو جوری طراحی کرد که بشه سیستم عامل !! که نسخه بعد شد Windows 95