نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: kvm، vmware یا xen؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : kvm، vmware یا xen؟

نقل قول نوشته اصلی توسط k-h نمایش پست ها
    vmware به نظر بنده برتری مطلق داره

ما یک بار مجازی سازی kvm انجام دادیم که تجربه خیلی تلخی برامون شد که سیستم عامل بالا نیاد دیگه هیچ کاری نمیشه برای اطلاعاتش کرد اما در vmware وقتی یه سیستم عامل مشکل براش پیش بیاد خیلی راحت میتونی هاردشو به یه وی پی اس وصل کنی و اطلاعاشو برداری این خیلی به نظرم مهمه برای یک مجازی ساز از دست نرفتن اطلاعات

من چون با kvm کار کردم ایراد های همینو میگم بهتون اما در مجازی ساز های دیگه هم صدق میکنه سیستم عامل ممکنه به دلیل پارتیشن بندی نا درست اصلا بالا نیاد و این یعنی کل اطلاعات نابود میشود اما vmware شما روزی 100 بار هم ریست بده هارد مشکلی براش پیش نمیاد (این اتفاق واسه ما پیش اومده )

موارد خیلی زیادی هست که الان فراموش کردم
    همیشه بیشتر عیب هایی که به یه چیزی گرفته میشه به علت نا آشنا بودن با اون هست.
    این مواردی که شما گفتین توی KVM هم راحت میشه انجام داد. خیلی راحت هر چند تا هارد که خواستید میتونید به هر vps اضافه کنید.
    کسانی که KVM کار میکنند معمولا یا virtualizor یا solusvm نصب میکنندو واسه نصب اینا طبق راهنمایی خودشون باید یه پارتیشن روت برای سیستم عامل در نظر گرفت و بقیه فضای خالی برای VG میمونه که اطلاعات vps ها توی اون ذخیره میشه. حالا اگه به هر دلیلی مشکلی برای سیستم عامل پیش اومد با نصب مجدد فقط پارتیش روت پاک میشه و اطلاعات هارد vps ها بدون تغییر میمونه که بعد از نصب مجدد مجازی ساز دوباره میتونیدفایل هارد رو به vps ها اضافه کنید مستقیم. چون برعکس vmware هارد هر vps یک فایل نیست بلکه یه پارتیشن LV هست.
    حتی میتونید VG رو توی یه هارد دیگه که سیستم عامل نصب نشده قرار بدید که اگه هارد اول کلا خراب شد اطلاعات توی هارد در دسترس باشه.
    در کل منم قبول دارم vmware ساده تر و دردسر کمتری داره ولی اگه کسی KVM اطلاعات کافی در موردش داشته باشه بهتره .واسه KVM نیاز به دانش لینوکس هست که اگه مشکلی پیش اومد بتونه برطرف کنه.

وب سایت شخصی: www.hassansh.ir

2. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)