-
July 11th, 2014, 13:50
راهنمایی در مورد سرور nqhost
سلام دوستان
من میخوام از nqhost سرور زیر رو تهیه کنم :
Product/Service
Low Cost VPS - NQ-VPS-LC-1
RAM: 128MB
Storage: 4GB
Bandwidth: Unmetered
Billing Cycle
$6.95 USD Monthly$20.85 USD Quarterly$41.70 USD Semi-Annually$83.40 USD Annually
Configurable Options
This product/service has some options which you can choose from below to customise your order.
Datacenter Location: |
Germany (Saxony)
USA (Dallas, TX)
USA (Phoenix, AZ)
Russia (Moscow) |
Operating System: |
CentOS Ubuntu Debian Gentoo FreeBSD Install from .iso file (Xen HVM) $2.00 USD |
اطلاعات زیادی در مورد وی پی اس ندارم. فقط برای استفاده شخصی و ورود به سایت های فریلنسر و بانکی و ... میخوام که آی پیم رو صد در صد روسی نشون بده.
فقط اینکه از operating system چی رو باید انتخاب کنم و اگه سیستم عامل ویندوز نباشه میشه نصب کرد یا حتما وی پی اس ویندوز باید گرفت؟
ممنون
-
-
July 11th, 2014 13:50
# ADS
-
July 11th, 2014, 15:09
پاسخ : راهنمایی در مورد سرور nqhost

نوشته اصلی توسط
ad2066
سلام دوستان
من میخوام از nqhost سرور زیر رو تهیه کنم :
Product/Service
Low Cost VPS - NQ-VPS-LC-1
RAM: 128MB
Storage: 4GB
Bandwidth: Unmetered
Billing Cycle
$6.95 USD Monthly$20.85 USD Quarterly$41.70 USD Semi-Annually$83.40 USD Annually
Configurable Options
This product/service has some options which you can choose from below to customise your order.
Datacenter Location: |
Germany (Saxony)
USA (Dallas, TX)
USA (Phoenix, AZ)
Russia (Moscow) |
Operating System: |
CentOS Ubuntu Debian Gentoo FreeBSD Install from .iso file (Xen HVM) $2.00 USD |
اطلاعات زیادی در مورد وی پی اس ندارم. فقط برای استفاده شخصی و ورود به سایت های فریلنسر و بانکی و ... میخوام که آی پیم رو صد در صد روسی نشون بده.
فقط اینکه از operating system چی رو باید انتخاب کنم و اگه سیستم عامل ویندوز نباشه میشه نصب کرد یا حتما وی پی اس ویندوز باید گرفت؟
ممنون
دوست عزیز برای کاری که شما میخواین بهترین و بی دردسر ترین گزینه همون ویندوز هستش و این سایت هم ویندوز ارائه میده منتها روی رم 512 به بالا و بخاطر لایسنس هم هزینش بیشتر میشه.
-
-
July 11th, 2014, 17:34
ممنون و میدونین کار با این سایت از ایران چطوره؟ خوب جواب میده؟
-
-
July 11th, 2014, 18:57

نوشته اصلی توسط
ad2066
ممنون و میدونین کار با این سایت از ایران چطوره؟ خوب جواب میده؟
از اونجایی که روسی هست بعید میدونم مشکل خاصی داشته باشه با ایران، امارات و ترکیه هم میتونن گزینه های مناسبی باشند.
-
-
July 11th, 2014, 22:32
NQHost سرویس دهنده معتبر و سخت گیری هست. چنانچه یکی از قوانین رو نقض کنید براحتی سرویس شما رو ترمینیت می کنن بدون هیچ گونه اغماضی!
این سروری که شما انتخاب کردید از سرورهای لینوکسیش هست و ویندورز روش قابل نصب نیست
برای ویندور باید سرورهای ویندوزیش رو انتخاب کنید
-
-
July 11th, 2014, 22:54

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
NQHost سرویس دهنده معتبر و سخت گیری هست. چنانچه یکی از قوانین رو نقض کنید براحتی سرویس شما رو ترمینیت می کنن بدون هیچ گونه اغماضی!
این سروری که شما انتخاب کردید از سرورهای لینوکسیش هست و ویندورز روش قابل نصب نیست
برای ویندور باید سرورهای ویندوزیش رو انتخاب کنید
ممنون محمد عزیز
درباره سرور ویندوز فهمیدم. ماهی 15 دلار هست ولی شاید چاره ای نباشه. قوانین رو کجا نوشته؟
من برای استفاده شخصی میخوام که وارد سایت هایی بشم که حتما آی پیم روسی باشه این مشکلی به وجود میاره که چه نوع سایتی باشه و ... ؟
یه سوال دیگه... مگه این سیستم عامل هایی که گذاشته و میگین برای لینوکس هست همشون تحت داس هست؟ یعنی هیچکدوم محیط کاربری شبیه ویندوزی نداره که یک بروزر بشه باز کرد و کار کرد؟
ویرایش توسط ad2066 : July 11th, 2014 در ساعت 22:57
-
-
July 12th, 2014, 00:29
عضو انجمن
برای ویندوز هزینه لاینسن نیاز هست تهیه کنید
بهتره ویندوز نگیرید یا درخواست کنسول بدید خودتون ویندوز مورد نظرتون رو رایگان نصب کنید
-
-
July 12th, 2014, 00:36

نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
برای ویندوز هزینه لاینسن نیاز هست تهیه کنید
بهتره ویندوز نگیرید یا درخواست کنسول بدید خودتون ویندوز مورد نظرتون رو رایگان نصب کنید
میشه بیشتر توضیح بدین؟
پلن های ارزونش اینجا هست که هیچکدام با ویندوز نیست. میتونم یکی از اونها بگیرم بعد روش ویندوز بریزم؟
Cheap VPS Hosting :: NQhost.com
-
-
July 12th, 2014, 01:16
بجای این دردسر
چرا و پ ن استفاده نمی کنی ؟
یک اکانت از کسی بگیر که سرور روس داشته باشه ...
حالا ایرانی ها کمتر ولی خارجی ها زیاد دارن سایت هاشون
-
-
July 12th, 2014, 09:59

نوشته اصلی توسط
TakFarsCom
بجای این دردسر
چرا و پ ن استفاده نمی کنی ؟
یک اکانت از کسی بگیر که سرور روس داشته باشه ...
حالا ایرانی ها کمتر ولی خارجی ها زیاد دارن سایت هاشون
وی پی ان امنیت کافی رو برای استفاده از سایت های بانکی نداره ضمن اینکه احتمال ***** شدن پورتهاش در ایران هست و همونطور که گفتین در ایران وی پی ان روس کمه و در خارج هم قیمتش اندازه وی پی اس هست! البته در سایت های معتبر.
-