نکته ای که هستش اينه که شما ميتونيد يک سرور رو تو ديتاسنتر X با قيمت 300 دلار درماه بگيريد و در ديتا سنتر Y با قيمت 350 دلار!
و ضمن اينکه واسطه X به شما سرور رو بده 350 و Y بده 370
فکر ميکنم تصميم بگيريد به چه نوع پشتيبانی نياز داريد. مثلا شما قيد کرديد آپ تايم بالای 99% که اين شرط هر ديتا سنتری هستش!
اما زمانی که شما اين آپ تايم رو در قرار داد ذکر ميکنيد يعنی اينکه علاوه بر ديتا سنتر شرکت واسطه هم بايد روی سرور شما نظارت داشته باشه و سرور شما رو مانيتور کنه!
يا به فرض اگر مشکلی برای سرور شما پيش اومد ميخواين با ديتاسنتر طرف باشيد يا با شرکت واسطه که اين کار رو برای شما انجام ميده!
بزاريد برای شما يک مثال بزنم!
ما برای يک باشگاهی سرور تهيه کرديم و در قرار داد آپ تايم رو ذکر کرديم. زمانی که به هر دليل لود سرور بالا بره از باشگاه با ما تماس ميگيرن و ميخوان که موضوع رو بررسی کنيم و ما با توجه به اون شناختی که از اسکريپت مورد استفاده و ترافيک موجود داريم مشکل رو به صورت نرم افزاری با تغيير کانفيگ حل ميکنيم يا اقدام به ارتقای سخت افزاری ميکنيم.
يا اينکه يک موقع شما ميگيد من پشتيبانی level 3 ديتا سنتر رو ميخوام يک موقع ميگيد من برام آپ تايم مهم هستش و تضمين آپ تايم 99% رو در قرار داد مياريد و ديگه کاری به پشتيبانی level 1 2 3 نداريد.
در هر حال اگر سرور بدون شرايط خاص ميخواين ما ميتونيم با همون قيمت های Iweb بهتون سرور بديم. Included Features for Dedicated Servers from iWeb
سرور ها به نام شرکت Excellence Tech Trading LLC در امارات ثبت ميشه و از بابت تحريم ميتونيد تا حدودی خيالتون راحتتر باشه!
ولی من پيشنهادم اينه که دنبال قرار داد محکم با طرفی که در ايران باهاش قرار داد ميبنديد باشيد.
با تشکر
علی امیری