-
July 10th, 2014, 18:17
مشکل ای پی در هتزنر
سلام دوستان خسته نباشید
من یک سرور داشتم از هتزنر که روش 8 تا ای پی سفارش داده بودم الان اون 8تا پر شده و یک بلوک دیگه سفارش دادم و اوکی شد
الان من هرچی این ای ÷ی هارو میزنم رو سرور اصلا پینگ نمیده
گیت وی من ای پی بلوک قبل هست که وقتی میدم به گی توی در سرور ویندوز میگه اخطار این گیت وی نت نداره
دوستان راهنمایی بفرمائید
به دیتاسنتر هم ایمیل زدم گفتن همه چیز از سمت ما اوکی هست
-
-
July 10th, 2014 18:17
# ADS
-
July 10th, 2014, 20:20
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ای پی در هتزنر
سلام
روتز رو دوباره باید کانفیگ کنید
و ای پی های روت شده رو از میکروتیک عبور بدید.
-
-
July 10th, 2014, 20:54
عضو انجمن
سلام
حق با دیتاسنتر هست.
سابنت جدید را روی روتر احتمالا میکروتیک سرور خود ویرایش کنید مورد باید حل شه
-
-
July 11th, 2014, 00:39
رنج جدید به آی پی تکی روت شدن؟
-
-
July 11th, 2014, 02:04
عضو انجمن
باید روتر رو دوباره تنظیم کنید
کمک خواستید رایگان در خدمتم .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
July 11th, 2014, 02:59
عضو دائم
با کانفیگ دوباره روتر مشکل شما رفع می شود.
-
-
July 11th, 2014, 03:20
عضو انجمن
احتمالا ای پی ها به ای پی مک روته نشدن. کانفیگ دوباره میکروتیک ربطی نداره دوستان ، اگر ای پی های دیگه پینگ میدن پس میکروتیک سالم هستش.
شما روته کنید اگر نکردید ، بعد روی زدن ای پی روی میکروتیک هم دقت کنید. مشکلی نباید باشه
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
July 11th, 2014, 03:24
عضو دائم
فقط احتمالات عنوان شده، برای مشخص شدن موضوع با بررسی می شود تشخیص داد.
از آنجایی هم که دیتاسنتر از rescue تست کردن پس مسلما مشکل از دیتاسنتر نیست و نیازی به روت کردن مجدد و ست کردن مجدد ARP-entries نیست! البته اگر سابنت جدید روی single ip روتر، روت شده باشد.
-
-
July 11th, 2014, 09:56
ممنون از همه دوستان عزیز
کارهایی که من دوباره انجام دادم اینا هستن
1-اومدم به روتر یک کارت شبکه اضافه کردم و یه ای پی رو از رنج جدید دادم و بعد از اون ای پی تونستم به میکروتیک وصل بشم بعد که ان ای ÷ی رو به عنوان گیت وی دادم بازم سرور نت نگرفت
2-این بار اومدم به وی پی اس اون مشخصات رو دادم که موقعی که موس رو رو ای پی نگه میداریم نشون میده بازم پینگ نداد سرور
3- دیتاسنتر میگه به درستی رو تک ای پی ست شده و کلا هر چی میگم میگن مشکل نرمافزاری هست و به ما ربطی نداره
4-اومدم یه نتورک دیگه ساختم بازم نتیجه نداشت
الان به نظرتون من چیکار کنم و چطور دیتاسنتر رو قانع کنم ؟
-
-
July 11th, 2014, 11:14
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
dellserver
ممنون از همه دوستان عزیز
کارهایی که من دوباره انجام دادم اینا هستن
1-اومدم به روتر یک کارت شبکه اضافه کردم و یه ای پی رو از رنج جدید دادم و بعد از اون ای پی تونستم به میکروتیک وصل بشم بعد که ان ای ÷ی رو به عنوان گیت وی دادم بازم سرور نت نگرفت
2-این بار اومدم به وی پی اس اون مشخصات رو دادم که موقعی که موس رو رو ای پی نگه میداریم نشون میده بازم پینگ نداد سرور
3- دیتاسنتر میگه به درستی رو تک ای پی ست شده و کلا هر چی میگم میگن مشکل نرمافزاری هست و به ما ربطی نداره
4-اومدم یه نتورک دیگه ساختم بازم نتیجه نداشت
الان به نظرتون من چیکار کنم و چطور دیتاسنتر رو قانع کنم ؟
از واسطه خرید کردید یا مستقیم ؟ اگر واسطه هست به خود واسطه بگید چک کنند حتما بلد هستند این مورد را رفع کنند و اگر مورد آیپی هم باشه 90% میتوانند دیتاسنتر را قانع کنند چون یک سرور ندارند و دیتاسنتر راحت تر حرفشون را گوش میکنه.
اگر هم مستقیم خرید کردید که ... به نظرم تنها راه فعلا همین هست که روترتون را بدید یکی از همین واسطه های با تجربه با هزینه یا ... چک بکنه براتون.
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-