نقل قول نوشته اصلی توسط Mihan-VPS نمایش پست ها
روی ایندکس سایت شما کلی خطای 404 پیدا میکنه اونها رو بررسی کنید روی سرعت لود سایت خیلی تاثیر منفی داره
و همینطور استفاده از هاست اشتراکی هرچقدر هم سروری که برای اینکار استفاده میشه قوی باشه باز هم اشتراکی هست و سایت های مشترکی شده زیادی روش هستند که باعث میشه سرعت لود پایینتر از سرور مجازی یا اختصاصی بشه
ببینید من دوسیتم سرور اختصاصی داره ولی وحشتناک مشکل دیداس شدید رو داره که طرف هر وقت عشقش بکشه دوستم رو دیداس میکنه منو میخواست ببره توی سروره اختصاصی خودش ولی مدیر سرورش اجازه نداد اینکار رو بکنه چون میگفت اگه من بیام روی سروره ایشون امکان داره سایتش رو هک کنن؟واینکه هر چقدر کار برای سایتش مدیر انجام داده رو باید از اول انجام بده؟ و منه بدشانس هم آخر نتونستم برم توی سرورش؟ حالا میخوام ازت بپرسم آیا حرفه اون مدیره درست بوده بنظره شما استاده های بزرگ.چون من مثه شماها حرفه ای نیستم تا بخوام متوجه بشم و.....

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid53214 نمایش پست ها

این دو فایل هم در دسترس نستند

در ضمن به نظر میاد که سرور اورلود باشه
تو سیپنل میتونید وضعیت سرور رو چک کنید

این 5 تا فایل درست بشه لود سایتتون خوب میشه حداقل دو برابر

میشه 20000 تومن

- - - Updated - - -

http://www.pctak.com/highslide/highs...ith-gallery.js

این فایل هم وجود نداره
سلام.من بخاطره سایتم که بهتر بشه هر کاری میکنم تا اوکی بشه باشه. اگه میشه خواهشن در پیغام خصوصی یاهو آیدی خودتون رو بدید تا اد کنم اوکی.و بیاید نگاه کنید تا مشکل برطرف بشه باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
شما کلی خطای ۴۰۴ دارید ، اینا رو درست کنید ، بعد تست بگیرید .
چجوری میشه خطا های رو برطرف کردش؟آیا راهی هستش که همگی درست بشه؟ممنون که پیگیری کردین دوست محترم.