ببینید جناب takhoster اینکه شما میگید پی ام بدن درست نیست. چه دلیل داره شما تاپیک بزنید هر کی سوال داشت پی ام بده! وقتی شما مطلبی رو در فروم قرار میدید چه آفر باشه و چه هر مورد دیگهای بقیه کاربران ازادانه حق دارند نظر بدند، البته هیچ کس حق توهین و مسخره کردن و ... نداره و هر جا کسی از این کارا کرد همون طور که تو امضاء همه مدیران هست میتونید پست خلاف رو گزارش بدید تا بررسی بشه.
اینکه میگید هر جا من آفر میدم، هیشکی پست نده، معنی جالبی نمی ده.
یا معنی این حرف هست که بقیه این قدر جنبه و ... ندارند که بتونند تو این تاپیکها پست بدند، یا اینکه معنیش این هست که این فروم یه مکان هست برای تبلیغات! شما تبلیغات خودتون رو با لحن دلخواهتون مینویسید بعد هیشکی هم هیچی در موردش نباید بگه!!! این مدل رو بهش فروم نمیگن! اگه میخواین تبلیغ بزارین میتونید بنر بدین بزارن حالا چه تو این سایت چه تو سایتهایی که بر خلاف اینجا همه خودشون فروشنده نیستند و اتفاقا بهتر هم مشتری براتون خواهد اومد.
در کل به نظرم نه متنی که تو امضا تون گذاشتین درست هست و نه این توقع که دیگران در تاپیکهای آفر شما هیچ پستی ندند. البته بازم تاکید میکنم دیگران هم فقط میتونند در چهارچوب قوانین انجمن پست بدند.
در صورتی که با نظر من مخالف هستید میتونید دلیلهاتون رو بفرمایید شایدم من دارم اشتباه میکنم. برای اینکه تاپیک تون خراب شد هم ان شاء الله بعد از روشن شدن این بحث اونو به دو تا تاپیک تفکیک میکنم یا یه فکر دیگه براش می کنم.