-
عضو دائم
»«اَبر سرور های اختصاصی مجازی ویندوز 2008 با کنترل پنل رایگان و پرت یک گیگ + امکانات بالا »«
سلام خدمت دوستان عزیز .
برای اولین بار تک هاستر اقدام به فروش بی سابقه ای نموده است در زمینه سرور اختصاصی مجازی ویندوز که با دو سیستم عامل بسیار مناسب ارائه می گردد . همچین با فن آوری hyper v مجازی سازی شده و کاملا دارای منابع اختصاصی می باشند .
مشخصات سرور های ما :
SERVER 1
CPU : Intel(R) 2*3.0 GHz
H.D.D : 160 GB
RAM : 1024 MB
BW : 1000 GB
Port : 1 Gbps
Panel : DotNetpanel ( Free )
IP(s) : 2
Hyper V
No Setup Fee
$ : 30,000 Toman Per Month
SERVER 2
CPU : Intel(R) 4*3.0 GHz
H.D.D : 250 GB
RAM : 2048 MB
BW : 2000 GB
Panel : Plesk or DotNetpanel ( Free )
IP(s) : 4
Hyper V
No Setup Fee
$ : 50,000 Toman Per Month
SERVER 3
CPU : Intel(R) 4*3.0 GHz
H.D.D : 500 GB
RAM : 4096 MB
BW : 4000 GB
Panel : Plesk or DotNetpanel ( Free )
IP(s) : 10
Hyper V
No Setup Fee
$ : 90,000 Toman Per Month
* جهت خرید- سوالات و مشکلات : به سامانه پشتیبانی ما و یا با شماره 09139179335 تماس بگیرید و یا پی ام بدید . سامانه ما : Takhoster -
* نصب نرم افزار های مورد نیاز رایگان نصب می گردد .
* دیتا سنتر دنور آمریکا
* خواهشمند است از پست در این تایپک خودداری کنید .
موفق و پیروز باشید .
ویرایش توسط asrhosting : June 6th, 2010 در ساعت 16:54
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2010 16:36
# ADS
-
پاسخ : »«اَبر سرور های اختصاصی مجازی ویندوز 2008 با کنترل پنل رایگان و پرت یک گیگ + امکانات بالا »«

نوشته اصلی توسط
P-CO
آرزوی موفقیت...
دیتاسنتر کجاست بزرگوار؟
* دیتا سنتر دنور آمریکا
پ.ن: چرا همه تو ایران اولین هستن ؟
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : »«اَبر سرور های اختصاصی مجازی ویندوز 2008 با کنترل پنل رایگان و پرت یک گیگ + امکانات بالا »«
-
-
عضو دائم
ویرایش شد ! توسط takhoster
موفق باشید .
ویرایش توسط asrhosting : June 6th, 2010 در ساعت 21:55
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takhoster
آدم احمق تر شما گیر نیوردم !
بابا مگه کوری خراب کردی پست رو !
اول بشین درست حسابی آدم عاقل ! بخون ؟ شما کور تشریف دارین ؟
گفتم vds با این قیمت برای اولین بار هست !
خدا رحم که به انجمنی که این طوری چشم دیدن هم دیگه رو ندارن !
لطفا لحن تون رو اصلاح بفرمایید!
به نظرم با توجه به متنی که نوشتید باید بن بشید!
اینکه تقاضا دارید کسی تو تاپیکهای آفر شما پست نزنه، یا اینکه تاپیکهای آفرتون قفل بشه به نوعی توهین به دیگران هست.
دیگران حق دارند در مورد آفرهای شما نظر بدند و شما به عنوان کسی که آفر دادید باید پاسخگو باشید اونم نه با این لحن
یوزرهای 1eng و RezaFH شما هم پست رو ببینید چی رو گفته اولین!
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
برای اولین بار تک هاستر اقدام به فروش بی سابقه ای نموده است
در زمینه سرور اختصاصی مجازی ویندوز که با دو سیستم عامل بسیار مناسب ارائه می گردد
با توجه به نوع نگارش ، من "اولین بار" رو به توضیحی که در آخر داده شده ربط میدم
چون جمله ی "تک هاستر اقدام به فروش بی سابقه ای نموده است" یک جمله ی کامل بوده و نهاد و گزاره داره !
---------------
خدا رحم که به انجمنی که این طوری چشم دیدن هم دیگه رو ندارن !
خدا رحم کنه به شرکت هاستینگی که مدیرش سواد نوشتن درست و حسابی نداره !
چند تا نمونه :
در آفرها و تاپیک های ایجاد شده takhoster
به هیچ و جع بحث و از ایجاد پست
پرهز کنند
نصب نرم افزار های مورد نیاز رایگان
نصب می گردد .
سرور اختصاصی مجازی
ویندوز که با
دو سیستم عامل بسیار مناسب ارائه می گردد
پست شماره 4 هم که وضعش افتضاحه ! نیاز به نقل قول نیست
سعی نکن اینها رو توضیح بدی ، بلکه سعی کن درست نوشتن رو یاد بگیری ! 
موفق باشید
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mohsen
لطفا لحن تون رو اصلاح بفرمایید!
به نظرم با توجه به متنی که نوشتید باید بن بشید!
اینکه تقاضا دارید کسی تو تاپیکهای آفر شما پست نزنه، یا اینکه تاپیکهای آفرتون قفل بشه به نوعی توهین به دیگران هست.
دیگران حق دارند در مورد آفرهای شما نظر بدند و شما به عنوان کسی که آفر دادید باید پاسخگو باشید اونم نه با این لحن
یوزرهای 1eng و RezaFH شما هم پست رو ببینید چی رو گفته اولین!
وقتی ما از کسی خواهش می کنیم که این تاپیک قرار هست در انجمن باشه و داخل امضاء بنده باشه بهتر هست اگر کسی سوال یا نظر یا انتقاد یا ... داره خواهش کردیم که پی ام بده ! پس کسی که این رو رعایت نکنه فکر کنم ....
ما توهینی به دیگران نکردیم و آزاد گذاشتیم کسی سوال داشت پیام خصوصی بفرسته دقیقا جوابش رو می دادیم .

نوشته اصلی توسط
RezaFH
با توجه به نوع نگارش ، من "اولین بار" رو به توضیحی که در آخر داده شده ربط میدم
چون جمله ی "تک هاستر اقدام به فروش بی سابقه ای نموده است" یک جمله ی کامل بوده و نهاد و گزاره داره !
---------------
خدا رحم کنه به شرکت هاستینگی که مدیرش سواد نوشتن درست و حسابی نداره !
چند تا نمونه :
پست شماره 4 هم که وضعش افتضاحه ! نیاز به نقل قول نیست
سعی نکن اینها رو توضیح بدی ، بلکه سعی کن درست نوشتن رو یاد بگیری !

موفق باشید
اولا منظورم شما rezafh نبودید ...
از کی تا حالا شما شدید دبیر فارسی ؟ ما هیچ موقع خودمون رو اولین ندونیستم و همیشه وقتی سرویسی رو در سایتتمون برای اولین بار قرار می دادیم از این جمله استفاده می کردیم . ( اگر توجه کرده باشید : برای اولین بار تک هاستر !!! نه اولین بار در ایران !!! ) ...
فکر کنم شما هم مدیر هاستینگی ها !
بله در مورد اون پست شدیدا از کاربران انجمن عذر خواهی می کنم و یه هویی کنترل مون در رفت ! ( البته بگم بعضی ها تو انجمن دنبال همین هستند که بعضی ها این طوری بشن ! خوب بهشون تبریک می گم !
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
دیگه ادامه نمی دیم به این تاپیکی که گفتیم پست ندید و دوستان و همکاران عزیز دقیقا همکاری کردند .
ویرایش توسط asrhosting : June 6th, 2010 در ساعت 21:57
-
-
عضو انجمن
پس کسی که این رو رعایت نکنه
فکر کنم ....
ما
توهینی به دیگران نکردیم
اون "فکر کنم .... " خودش مشکل داره
آدم احمق تر شما گیر نیوردم !
بابا مگه کوری خراب کردی پست رو !
اول بشین درست حسابی آدم عاقل ! بخون ؟ شما کور تشریف دارین ؟
اینم 3 تا توهین دیگه !
از کی تا حالا شما شدید دبیر فارسی ؟
از وقتی دیدم شما درست بلد نیستی بنویسی
ما هیچ موقع خودمون رو اولین ندونیستم و همیشه وقتی سرویسی رو در سایتتمون برای اولین بار قرار می دادیم از این جمله استفاده می کردیم . ( اگر توجه کرده باشید : برای اولین بار تک هاستر !!! نه اولین بار در ایران !!! ) ...
پس این چیه ؟
گفتم vds با این قیمت برای اولین بار هست !
و اینا چه ربطی به جمله ی اصلی شما داره ؟
برای اولین بار تک هاستر اقدام به فروش بی سابقه ای نموده است در زمینه سرور اختصاصی مجازی ویندوز که با دو سیستم عامل بسیار مناسب ارائه می گردد
- - - - - - - - - - - - - -
فکر کنم شما هم مدیر هاستینگی ها !
خب ؟
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takhoster
وقتی ما از کسی خواهش می کنیم که این تاپیک قرار هست در انجمن باشه و داخل امضاء بنده باشه بهتر هست اگر کسی سوال یا نظر یا انتقاد یا ... داره خواهش کردیم که پی ام بده ! پس کسی که این رو رعایت نکنه فکر کنم ....
ببینید جناب takhoster اینکه شما میگید پی ام بدن درست نیست. چه دلیل داره شما تاپیک بزنید هر کی سوال داشت پی ام بده! وقتی شما مطلبی رو در فروم قرار میدید چه آفر باشه و چه هر مورد دیگهای بقیه کاربران ازادانه حق دارند نظر بدند، البته هیچ کس حق توهین و مسخره کردن و ... نداره و هر جا کسی از این کارا کرد همون طور که تو امضاء همه مدیران هست میتونید پست خلاف رو گزارش بدید تا بررسی بشه.
اینکه میگید هر جا من آفر میدم، هیشکی پست نده، معنی جالبی نمی ده.
یا معنی این حرف هست که بقیه این قدر جنبه و ... ندارند که بتونند تو این تاپیکها پست بدند، یا اینکه معنیش این هست که این فروم یه مکان هست برای تبلیغات! شما تبلیغات خودتون رو با لحن دلخواهتون مینویسید بعد هیشکی هم هیچی در موردش نباید بگه!!! این مدل رو بهش فروم نمیگن! اگه میخواین تبلیغ بزارین میتونید بنر بدین بزارن حالا چه تو این سایت چه تو سایتهایی که بر خلاف اینجا همه خودشون فروشنده نیستند و اتفاقا بهتر هم مشتری براتون خواهد اومد.
در کل به نظرم نه متنی که تو امضا تون گذاشتین درست هست و نه این توقع که دیگران در تاپیکهای آفر شما هیچ پستی ندند. البته بازم تاکید میکنم دیگران هم فقط میتونند در چهارچوب قوانین انجمن پست بدند.
در صورتی که با نظر من مخالف هستید میتونید دلیلهاتون رو بفرمایید شایدم من دارم اشتباه میکنم. برای اینکه تاپیک تون خراب شد هم ان شاء الله بعد از روشن شدن این بحث اونو به دو تا تاپیک تفکیک میکنم یا یه فکر دیگه براش می کنم.
-
تعداد تشکر ها ازMohsen به دلیل پست مفید