نقل قول نوشته اصلی توسط hesin نمایش پست ها
با سلام
از دوستان عزیزی که اطلاعات کافی در این مورد دارن خواهش میکنم به سوال من جواب بدن.

راستش من اطلاعات زیادی از برنامه نویسی و هاستینگ و مسائل مربوط به اون ندارم .با این حال یه سایت سفارش دادم و تحویل گرفتم.از طراحی راضی هستم اما سرعت سایت به نظرم پایینه.
هنوز سایت خالی هستش و چندان مطلبی هم نداره. از اونجا که قصد دارم تبلیغات وسیعی براش داشته باشم ، احتمال ترافیک بالا رو میدم. سایت به گونه ای طراحی شده که هر کاربر پنل خودش رو داره و میتونه مطالبی هم آپلود بکنه روی سایت.

این کم بودن سرعت من رو نگران کرد و سعی کردم از چند شرکت مختلف مشورت بگیرم اما متاسفانه جواب ها بسیار بسیار متفاوت و به نظرم بیشتر متناسب با منفعت خودشون بود. می خواستم ببینم راهی برای افزایش سرعت وجود داره یا این مربوط به کدنویسی هستش و کاریش نمیشه کرد؟
در حال حاضر از یک هاست استفاده میشه ، آیا گرفتن سرور مجازی لازمه ؟ و سرور مجازی تغییری در سرعت لود شدن صفحات داره ؟

ببخشید که طولانی شد!
ممنون میشم راهنماییم کنید .
عزیز همیشه مورد ها از میزبانی ها و سرور ها نیست و ممکنه از طرف اسکریپت هم باشد . اول اسکریپت را چند جا تست کنید بعد اگر تغییری مشاهده نکردید سرور یا هاست پربازدید خریداری نمایید

ولی اگه کلا اسکریپت سنگینی هست سرور اختصاصی تهیه کنید خیلی بهتره