-
عدم ساخت اکانت درwhmcs
سلام دوستان من whmcs را نصب کردم و طبق آموزش تنظیمات لازم را انجام دادم ولی بعد از پرداخت انلاین زمانی که میخواهد به سایت پذیرنده برگردد صفحه سفید می شه و اکانت به صورت اتوماتیک ساخته نمی شود در مدیریت whmcs هم زمانی که روی تکمیل سفارش کلیک میکنم تا به صورت دستی اکانت ساخته بشه باز صفحه سفید می شه.دوستان لطفا راهنمایی کنید
-
-
July 8th, 2014 00:58
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : عدم ساخت اکانت درwhmcs
اول اینکه احتمال داره مشکل از whmcs شما باشه
لطفا آخرین نسخه را دوباره نصب کنید احتمالا مشکل حل بشه
از سایت زیر دانلود کنید نسخه آخر که توسط آقای سنجری ویرایش شده
در ایران whmcs انجمن تخصصی و پشتیبانی
-
تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ماژول درگاه پرداخت آنلایتون مال چه بانکی هست ؟
بطور مستقیم از بانک دریافت کردید یا بصورت واسطه دارید استفاده می کنید؟
سیستم whmcs شما چه ورژنی هست ؟ به ورژن اخر تبدیل کنید....
درمورد ساخت خودکار هم شما باید دسترسی های محصول رو توی قسمت تنظیمات افزونه روی (ساخت خودکار و تحويل بعد از سفارش) قرار بدید تا بعد از سفارش محصولتون بصورت اتوماتیک ساخته بشه.
ویرایش توسط mizbancity : July 8th, 2014 در ساعت 01:39
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid65sr
سلام دوستان من whmcs را نصب کردم و طبق آموزش تنظیمات لازم را انجام دادم ولی بعد از پرداخت انلاین زمانی که میخواهد به سایت پذیرنده برگردد صفحه سفید می شه و اکانت به صورت اتوماتیک ساخته نمی شود در مدیریت whmcs هم زمانی که روی تکمیل سفارش کلیک میکنم تا به صورت دستی اکانت ساخته بشه باز صفحه سفید می شه.دوستان لطفا راهنمایی کنید
درود
در صورت امکان دسترسی دهید تا بررسی کنم
موفق باشید
-
-
عضو دائم
در تکمیل راهنمایی دوستان بزرگوار؛ فایل back مربوط به ماژول بانکی را نیز چک نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
عضو انجمن
از درست بودن فایل ماژول مطمئنید ؟
-
-
عضو انجمن
سلام
در قسمت setup - general settings - other تیک display error رو بزنید و مجددا امتحان کنید، خطای مورد نظر در صفحه سفید رو نشون میده
قطعا مشکل یکی از ماژولهای شما هست ممکنه ماله PDF باشه (قبل از ورود به بانک و در صفحه آخر تایید سفارش) و یا ماژول بانک در صورتی که پس از پرداخت هست
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
-
عضو انجمن
در این موارد بهتر است ابتدا display error را در فایل config whmcs را on کنید تا بتوانید متن خطا را ببینید سپس اقدامات لازم را انجام دهید.
در بعضی مواقع با افزایش مموری لیمیت این مشکل حل شده است.
-
-
-
-
July 8th, 2014, 19:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid65sr
سلام
با تشکر از پاسخ شما دوستان من از زرین پال استفاده می کنم ورژن whmcs هم 5.3.7 هستش و از همان سایتی که دوستان گفتند من دانلود کرده بودم مشکل اینجاست که بصورت دستی هم میخواهم تکمیل سفارش کنم با صفحه سفید میشه

من و itnet عرض کردیم که، شما اون کارو بکن ببین چه خطایی بجای صفحه سفید به شما میده
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-