سلام

از همتون تشکر بابت کمک کردن و توضیحات خوبتون واقعا خیلی خوب شد که قبل از اینکه کاری بکنم تاپیک زدم چون هم اطلاعاتم بالا رفت و هم فهمیدم چیکار بکنم

من تا چند ماه اول 2 سایتی که میخواستم راه بندازم با یک هارد 100 و رم 3 گیگ هم شاید جواب میداد ولی از ماه های 5 و 7 به بعد باید رم سرور میرفت بالا همچنین cpu و ...

خوب برای مثال اجاره کردن یک سرور با رم 2 گیگ و هارد 100 و پهنای باند 50 گیگ ماهیانه 100 تا 120 تومان میشد با دایرکت ادمین

پس اگر بودجه خرید سرور باشه بهتره که سرور فیزیکی خریداری بشه چون میتونی راحت مثلا رم 16 گیگ ببندی و هارد دلخواه و ... اما این وسط یه مشکل بزرگ هست و اونم مدیریت و نگهداری و کانفیگ و ...

با توضیحاتی که دوستان دادند مخصوصا روبینا سرور اطلاعاتم واقعا زیاد شد و تصمیم گرفتیم تو چند ماه اول سرور رو به حالت معمولی اجاره کنیم حالا با هر قیمتی هست و در ماه بعد برای یک بار سروری تهیه بشه که ارزش داشته باشه چون مثلا اجاره سروری با هارد 1 ترا و پهنای 500 گیگ و رم 16 گیگ یا 32 گیگ فکر کنم بالای 800 هزار تومان بشه که اون موقع بهترین کار خرید سرور هست

واقعا از دوستان ممنونم که پاسخ دادن و راهنمایی کردند کاش میتونستم لطفتون رو به طریقی جبران بکنم

و حالا فقط یک سوال هنوز متوجه نشدم مثلا در روبینا سرور امکانات کلو کردن همشون برابرن ولی مثلا 1 U با 1 U و .. چه فرقی دارند که قیمتشون بیشتر میشه

این U فکر کنم منظورشون یونیت هست که همون واحد میشه

حالا سوالم اینه که این واحد چیه و یک سرور با 1 یونیت چه تفاوتی با سرور با 2 یونیت داره ؟ !