سلام به همگی،
دوستان من ميخوام به طور مستقيم از Datacenter OVH سرور بگيرم.
مشکلی از بابات پرداخت online ندارم ولی ميخوام بدونم آيا مشکلات خاصی واسه ما که تو ايرانيم داره يا نه. مثل phone verification و اين جور چيزا؟
ممنون.
سلام به همگی،
دوستان من ميخوام به طور مستقيم از Datacenter OVH سرور بگيرم.
مشکلی از بابات پرداخت online ندارم ولی ميخوام بدونم آيا مشکلات خاصی واسه ما که تو ايرانيم داره يا نه. مثل phone verification و اين جور چيزا؟
ممنون.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ممنون از راهنماييتون.
phone verification هم داره يا نه؟
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
سلام دوست عزیز
بنده خیلی وقته که از این دیتاسنتر سرور دارم.
phone verification اصلا ندارن! حتی نگاه هم نمیکنن.
اصلا نباید بفهمن ایرانی هستین.
100% مدارک درست و حسابی (پاسپورت یا کارت شناسایی+قبض برق یا گاز) حتما داشته باشید. واقعا ضروریه این مورد چون حدود یک سال و خورده ایه باهاشون کار می کنم و گاهی اوقات که دلارفروشم رو تغییر میدم دوباره ازم مدارک میخوان.
یا حق!
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
روی سرورها ی ابیوز کننده هم خیلی حساس اند که بهش میگن سرور هکی پس حسابی مراغب باشین
توی کانادا هم ما بدون مدارک باز کردیم و استفاده می کردیم و نه مدارکی خواستن نه گیر دیگه بود
در صورت نیاز به پرداخت از مالزی در خدمتیم.
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)