-
عضو انجمن
eeePC (لپ تاپ وب مستری)
سلام به همه
خیلی وقت بود دنبال چنین چیزی می گشتم. تو مایه های لپ تاپ، قابل استفاده در مسافرت، باتری بالا.
بالاخره پیدا شد. eeePC یا همون مینی لپ تاپ.
قیمتش با رم 1 گیگ و هارد 160 حدود 400 تومنه. کلیه مخلفات شامل بلوتوس و وایرلس و شبکه و USB و ... از خودش هم مهم تر کیف رایگان
هم داره.
دیسک نوری نداره . یک تبدیل IDE -> USB می تونه کار راه انداز باشه.اونم فقط باسه نصب وین 7
مانیتور LED ده اینچ داره + وزن حدود 1 کیلو + اسپیکر + وب کم + میکروفون و از همه مهم تر 10 ساعت باتری ! . رزولوشن هم 1024x768
لپ تاب vaio رو که بخوای ببری مسافرت هم پدرت در میاد + مشکل باتری 3 ساعت + وزن زیاد 2.5 کیلویی + حجم زیاد.
ولی eeePC خیلی خداییش جمع و جوره طوری که نگاش می کنی گریه ات میگیره !
باسه کسایی که زیاد میرن این بر و اونبر واقعا عالیه. GPRS ایرانسل سرعت دانلودش 20 کیلو بر ثانیه هست + یک بسته GPRS می گیری میشه نور علی نور.اپراتور سوم هم که داره میاد و ...
لیست قیمت تو سایت c2k مشهد
این هم مدل خوبش تو سایت Asus
ویرایش توسط Mostafa : June 5th, 2010 در ساعت 15:10
-
تعداد تشکر ها ازMostafa به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2010 15:01
# ADS
-
پاسخ : eeePC (لپ تاپ وب مستری)
مدل acer هم هست که 350 تومنه فکر کنم. اسمشم اگه اشتباه نکنم acer one هست
-
-
-
-
عضو دائم
با ديسك نوري - وزن و حجم كم - باتري بالا و ساير مخلفات چيز خوبي داريم؟قيمت ماكزيمم تا 1.5
-
-
عضو انجمن
مصطفی سی پی یوش چیه؟
نمی دونم کدوم مدل ایسوز یا ایسر بود که دیسک نوری هم داشت اون عالی دیگه مشکل cd & dvd را ندارید.
مصطفی اگه می خوای بخری دست نگه دار ایسوس داره یه تیبل می ده روش win Se7en هست
خبرش رو تو این لینک ببین
ویرایش توسط nezar : June 5th, 2010 در ساعت 15:54
-
-
عضو انجمن
cpu به طور معمول از سری اتم هست با فرکانس 1.6
مناسب برای کسانی که بیشتر توی نت هستند و یا حداکثر با آفیس کار میکنند . اما به دلیل کیبورد کوچک و همینطور صفحه نمایش کوچک برای استفاده های طولانی مدت مناسب نیست ... چون هم انگشت ها رو درد میاره و هم چشم آدم خسته میشه ... اما شدیدا توی حمل و نقل راحته
اما من خودم به یک پیشنهاد بهتر برای کسانی که یه چیزی قوی تر از نت بوک و ضعیف تر از نوت بوک میخوان رسیدم ... اونم اینه => MSI X430
هم خوشگله هم وزنش 1.5 هست هم از نت بوک قوی تره و هم صفحه بزرگتری داره قیمتش هم 500 هست
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
عضو انجمن
eeePC ایسوس مدل Asus Eee PC T91MT عالیه هم نت بوک میشه استفاده کرد هم تیبل:

توضیحات:
The Asus Eee PC T91MT is a Windows 7 multi-touch tablet PC built as a successor to the touchscreen T91. It features an Intel Atom Z520 1.33GHz processor, 1GB of DDR2 RAM, and a 32GB Solid State drive. Included is an 8.9” swivel LED-backlit WSVGA screen that supports a wide array of multi-touch gestures include finger pinches, flicks, and swirls. Critics have complained, however, that the T91MT boasts poor audio, a stiff keyboard with crowded keys, and a non-upgradeable battery. Additional features include integrated Intel graphics, WiFi, Bluetooth, cam/mic, and a memory card reader.
منبع
قیمت:
November, 2009
$549.99
-
-
عضو انجمن
بنده همین هفته ی پیش یدونه سامسونگ خریداری کردم. ظاهر نسبتاً زیبایی داره، شارژ هم عالی نگه میداره (led هست)، ویندوز 7 هم روش نصب هست.
405 تومان تمام شد برای بنده، البته یک dvd ram اکسترنال هم داشت که برش نداشتم که با اون میشد 455 تومان.
موفق باشید.
ویرایش توسط P-CO : June 5th, 2010 در ساعت 17:15
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hello
با ديسك نوري - وزن و حجم كم - باتري بالا و ساير مخلفات چيز خوبي داريم؟قيمت ماكزيمم تا 1.5

نوشته اصلی توسط
nezar
مصطفی سی پی یوش چیه؟
نمی دونم کدوم مدل ایسوز یا ایسر بود که دیسک نوری هم داشت اون عالی دیگه مشکل cd & dvd را ندارید.
مصطفی اگه می خوای بخری دست نگه دار ایسوس داره یه تیبل می ده روش win Se7en هست
خبرش رو تو
این لینک ببین
من الان هم نگاه می کنم سالی دو بار در DVD رام سیستم باز میشه.
فوقش می خوایم یک ویندوز 7 نصب کنیم یا نرم افزار بریزیم از این کابل های تبدیل IDE به USB هست قیمتش هم بین 10 الی 20 تومن هست و کار رو راه می اندازه.
این ها همشون LED هستند. مدل LCD دار کم هست.
این Table دارها تو دست و پا زیاد عمر نمی کنه.

نوشته اصلی توسط
P-CO
بنده همین هفته ی پیش یدونه سامسونگ خریداری کردم. ظاهر نسبتاً زیبایی داره، شارژ هم عالی نگه میداره (led هست)، ویندوز 7 هم روش نصب هست.
405 تومان تمام شد برای بنده، البته یک dvd ram اکسترنال هم داشت که برش نداشتم که با اون میشد 455 تومان.
موفق باشید.
شما کدوم مدل سامسونگ رو خریدید ؟
این ها گارانتی هم دارند ؟
-
-
June 5th, 2010, 17:43
عضو انجمن
سلام، بله تا 1391 گارانتی داره...
مدل N208
اینا باطریهاشون 6سل هست، خیلی عمر طولانی دارن به نسبت Aspire One Acer
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌