من یک رسلر سی پنل دارم که می خوام یک وی پی اس دایرکت ادمین بخرم و یوزر هامو ببرم روش ولی دسترسی روت ندارم که بدون ایجاد پسورد جدید یوزر هامو انتقال بدم .آیا راهی هست که بدون داشتن روت یوزر هامو بدون ابجاد پسورد جدید انتفال بدم؟
من یک رسلر سی پنل دارم که می خوام یک وی پی اس دایرکت ادمین بخرم و یوزر هامو ببرم روش ولی دسترسی روت ندارم که بدون ایجاد پسورد جدید یوزر هامو انتقال بدم .آیا راهی هست که بدون داشتن روت یوزر هامو بدون ابجاد پسورد جدید انتفال بدم؟
بدون مشکل می توانید از تمام اکانت های سی پنل خودتون fullbackup بگیرید و در سرور جدید و دایرکت ادمین با استفاده از :
cPanel-to-DirectAdmin conversion tool
به دایرکت ادمین تبدیل کرده و Restore کنید.
نیاز به دسترسی به سی پنل نیست
شما فایل فول بکاپ را داشته باشید امکان کانورت و انتقال دارید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
انلاین هستم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
نحوه کار ساده ست ، آموزش فارسی :
تبدیل بک آپ Cpanel به بک آپ Directadmin - مرکز آموزش - آریان سرور
...Zzzz...
در صورتی که تعداد اکانت ها کم است، میتوانید با استفاده از اف تی پی فایل ها را منتقل و سپس از mysql ها بک آپ گرفته و به صورت دستی ایمپورت نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
من می خوام طوری انتقال بدم که پسورد جدید ایجاد نکنم.
- - - Updated - - -
من وی پی اس رو بگیرم کسی کمکم میکنه انتقال بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)