-
عضو انجمن
سوء استفاده از دامین mizbanhosting.com
سلام به همه دوستان و مدیران محترم انجمن
به عنوان یک همکار درخواست راهنمایی دارم
عزیزان توجه کنید دامنه mizbanhosting.com را به همراه پسوند های ir - net - org جند سال پیش ثبت کرده ایم
سال قبل مشکلی برام پیش آمد دامنه org را نتوانستم تمدید کنم در راه سفر بودم که یک آدم از خدا بی خبر تماس گرفت و گفت دامنه را ثبت کرده و به قیمت بالایی میفروشه
با توجه به اینکه به اینجور بچه ها باج نمیدهم گفتم هر غلطی می خواهی بکن
این ادم هم برداشت از لج ما سایت رو بالا آورد و مشکلات زیادی برامون ایجاد کرد حتی قالب ما را هم کپی برداری کرد
و الان توی بحث رنکینگ داره برامون دردسر ایجاد میکنه و مشتریان ما رو به خطا انداخته
بنده برای دریافت نماد 2 سال پیش اقدام کردم منتهی بازهم مشکلی داشتیم با وجود ارسال مدارک و تمام بودن کار به تعوبق افتاد
تا حالا که میبینم این کلاهبردار رفته نماد هم گرفته با دامین org
نماد بنده تا هفته اینده آماده میشه
خواستم راهنمایی کنید ببینم با این بچه چه باید کرد
چه طور می تونم شکایت کنم و دامینم را پس بگیرم
اگر سایت رو تو سازماندهی ثبت کنم و ... میشه شکایت کرد؟
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
-
-
July 4th, 2014 18:19
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : سوء استفاده از دامین mizbanhosting.com
در صورتی که بتوانید تمام این موارد را مکتوب و قانونی به ثبت کننده دامنه ارسال نمایید ، رسیدگی و دامنه org ساسپند خواهد شد
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
-
-
عضو انجمن
عزیز شما اول نماد اعتمادی رو که گذاشتید روی صفحه اصلی سایتتون بردارید درسته میره به سایت نماد اما خلاف قوانیه چون باید از کدی که نماد بهتون میده استفاده کنید.
دوما میتونید با ارائه مدارک ، اقدام به غیرفعال کردن اون دامنه بشید و یا *****ینگ توسط ایران
ایشون نماد گرفتند یعنی صلاحیتشون مورد قبول واقع شده.
بهتره بدون مدرک جلو نرید و گرنه دردسر ساز خواهد شد.
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
عضو انجمن
قانون به کنار آدم باید وجدان داشته باشه
این کارش یه جور ***یه قبول دارید ؟
در مورد قالب هم بله سایت 20 اسکریپت ابتدا منتشرش کرد که من فکر میکنم به درخواست همین فرد کلاهبردار باشه یعنی محمد فتاحی
اسم این شخص محمد فتاحی هست از تبریز البته آدرس منزل تلفن و همه چیزش رو دارم و پیگیرش میشم
کسی می شناسدش ؟
- - - Updated - - -
بنده برای نماد 2 سال پیش اقدام کردم و مشکلاتی داشتم نتونستم پیگیر بشم اما تا هفتته اینده نماد هم اماده میشه
ممنون از راهنمایی شما
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
seecurity
قانون به کنار آدم باید وجدان داشته باشه
این کارش یه جور ***یه قبول دارید ؟
در مورد قالب هم بله سایت 20 اسکریپت ابتدا منتشرش کرد که من فکر میکنم به درخواست همین فرد کلاهبردار باشه یعنی محمد فتاحی
اسم این شخص محمد فتاحی هست از تبریز البته آدرس منزل تلفن و همه چیزش رو دارم و پیگیرش میشم
کسی می شناسدش ؟
دامنه org دست کمی از دامنه .com نداره عزیز.بزرگترین مشکل شما اینه که سایت ایشون کاملا قانونی دارند فعالیت میکنند و شما دارید بدون مجوز کار میکنید.بنظر خودتون حقو به شما میدن یا ایشون؟؟
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
ویرایش توسط AriyanPayamak : July 4th, 2014 در ساعت 18:54
-
-
عضو انجمن
به تمام مشتریان این موضوع رو اطلاع رسانی کنید ( ایمیل ، اس ام اس ) حتی اگه لازمه بالای سایتتون بنر قرار بدید که دامنه مربوطه هیچ ارتباطی با فعالیت شما نداره و ... با شکایت و این مواردم بعیده به حقتون برسید و متاسفم برای چنین افراد فرصت طلب و سودجویی اما یکمم سهل انگاری کردید چون دامنه با 1 روز و 2 روز و 10 روز سفر Expire نمیشه که رقبا سریع تمدید کنن یه موضوع دیگه هم اشاره کنم هر چقدر این شخص از شما جلوتر باشه حتی صفحه اول گوگل بیاد و کارشم بگیره مطمئن باش این وسط یه موضوع گردنشه ( حق الناس ) دیگه حرفی ندارم.
-
تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
به تمام مشتریان این موضوع رو اطلاع رسانی کنید ( ایمیل ، اس ام اس ) حتی اگه لازمه بالای سایتتون بنر قرار بدید که دامنه مربوطه هیچ ارتباطی با فعالیت شما نداره و ... با شکایت و این مواردم بعیده به حقتون برسید و متاسفم برای چنین افراد فرصت طلب و سودجویی اما یکمم سهل انگاری کردید چون دامنه با 1 روز و 2 روز و 10 روز سفر Expire نمیشه که رقبا سریع تمدید کنن یه موضوع دیگه هم اشاره کنم هر چقدر این شخص از شما جلوتر باشه حتی صفحه اول گوگل بیاد و کارشم بگیره مطمئن باش این وسط یه موضوع گردنشه ( حق الناس ) دیگه حرفی ندارم.
================================================== =================================
ممنون از راهنمایی شما
-
-
July 4th, 2014, 19:01
متاسفانه بعضی از افراد حتی یه خورده فکر هم نمی کنن که یه دامنه قشنگ ثبت کنند
-