-
سرور اختصاصی برای تورنت !
سلام
نمیدونم اصلا همچین سرور اختصاصی باشه یا نه ! فقط سرعت برام مهمه یعنی کل سرعتِ پورت می خوام دستم باشه ! نه مثلا 30 گیگ رم و ...
1- حتما هارد ssd باشه.
2- 4 گیگ رم کافیِ.
3- 2 هسته ای یا نهایت 4 هسته ای باشه.
این سرورُ برای استفاده شخصی می خوام نه برای فروش ! شاید با این مشخصات سرور مجازی بهتر باشه ولی معمولا سرعتشون توی بهترین حالت بیشتر از 50 مگ نمیشه من نمی خوام سرعتِ آپلودم کمتر از 120 مگ باشه !
ممنون
-
تعداد تشکر ها از yaghi به دلیل پست مفید
-
July 4th, 2014 07:51
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی برای تورنت !
ببینید شاید اصلا پورت سرور مقصد کشش همچین سرعت آپلودی رو نداشته باشه شما می خواید فایل ها رو روی چه
سروری آپلود کنید؟ اون سرور توی چه دیتاسنتریه؟
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازfasterhost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
نمیدونم اصلا همچین سرور اختصاصی باشه یا نه ! فقط سرعت برام مهمه یعنی کل سرعتِ پورت می خوام دستم باشه ! نه مثلا 30 گیگ رم و ...
1- حتما هارد ssd باشه.
2- 4 گیگ رم کافیِ.
این سرورُ برای استفاده شخصی می خوام نه برای فروش ! شاید با این مشخصات سرور مجازی بهتر باشه ولی معمولا سرعتشون توی بهترین حالت بیشتر از 50 مگ نمیشه من نمی خوام سرعتِ آپلودم کمتر از 120 مگ باشه !
ممنون
درود
یک مقدار اطلاعاتتون رو افزایش بدید
سرعت دانلود از پرسرعت ترین ترکر های خصوصی مثل scc حداکثر 60 مگابایت هست و نه بیشتر اون هم به شرط استفاده از اینترفیس روتورنت
ترکرهای عمومی هم اگر پورت 10 گیگ هم داشته باشید نمیتونید 10 مگابایت بیشتر دانلود دریافت کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
1- حتما هارد ssd باشه.
2- 4 گیگ رم کافیِ.
ممنون
سلام
سرویسی که میخواهید غیر قابل ارائه است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها ازsssoheil به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود
سرعتش رو می شه یه کاراییش کرد سرویستون از هلند باید بگیرید
-
تعداد تشکر ها ازiran-developers به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با سلام و عرض ادب و احترام
دوست من با مشخصات ارائه شده همچین سروری در هیچ جای دنیا با این مشخصات و به طبع اون قیمتی که شما احیانا به دنبالش هستین وجود ندارد
پیشنهاد می کنم اگر برای کار شخصی به دنبال سرور مناسب هستید
یک سرور از رد استیشن بتون افر بدم با
32 گیگ رم
سی پی یو e31230
پورت 1 گیگ حدود 30-40 مگ تضمین شده
2 هارد اس اس دی 240 گیگ
این سرور با 3 ای پی قابل استفاده حدود 400 تومان هست
با تخفیف برای 3 ماه به قیمت حدود 250 تا 300 برای سه ماه اول قابل ارائه است
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و کیفیت و شبکه دیتا سنتر رد استیشن انگلستان می توانید با من تماس حاصل فرمایید
همچینی در صورت نیاز به بستن قرار داد رسمی امکان حضور در دفتر ما امکان پذیر است
با تشکر و احترام
09191889367
02166059112
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost.in به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
همان طوری که گفته شده در بهترین ترکر های خصوصی هم سرعت شما زیر 100MBps خواهد بود
در ضمن به این نکته هم توجه کنید که اگر با این سرعت قصد سید کردن دارید حتما از دیتاسنتر هایی سرویس تهیه کنید که به کپی رایت هیچ اهمیتی نمی دهند !
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
یک مقدار اطلاعاتتون رو افزایش بدید
سرعت دانلود از پرسرعت ترین ترکر های خصوصی مثل scc حداکثر 60 مگابایت هست و نه بیشتر اون هم به شرط استفاده از اینترفیس روتورنت
ترکرهای عمومی هم اگر پورت 10 گیگ هم داشته باشید نمیتونید 10 مگابایت بیشتر دانلود دریافت کنید
موفق باشید
اصلا سرعت دانلود زیاد اهمیت نداره ولی الان با این سرور مجازی که دارم بعضی وقت ها سرعت دانلودش از تورنت تا 100 هم میرسه با این حال بیشتر برای من آپلود مهمه که همزمان به 10 تا آپلود سنتر آپلود میکنم نمی خوام این سرعتم کمتر از 100 مگ باشه ! به هیچ وجه با تورنت های عمومی هم کار نمیکنم.
در واقع من یه سرور مجازی می خوام که کل پورت 1 مگش برای خودم باشه و Share نشده باشه. یا یه سرور اختصاصی که مشخصاتی شبیه به سرورهای مجازی داشته باشه توی کانفیگ.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
fasterhost
ببینید شاید اصلا پورت سرور مقصد کشش همچین سرعت آپلودی رو نداشته باشه شما می خواید فایل ها رو روی چه
سروری آپلود کنید؟ اون سرور توی چه دیتاسنتریه؟
موفق باشید
چرا کشش دارن چون یه آپلود سنتر نیست همزمان حداقل به 8 آپلود سنتر فایل آپلود میکنم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sssoheil
سلام
سرویسی که میخواهید غیر قابل ارائه است.

فکرشُ میکردم 

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
با سلام و عرض ادب و احترام
دوست من با مشخصات ارائه شده همچین سروری در هیچ جای دنیا با این مشخصات و به طبع اون قیمتی که شما احیانا به دنبالش هستین وجود ندارد
پیشنهاد می کنم اگر برای کار شخصی به دنبال سرور مناسب هستید
یک سرور از رد استیشن بتون افر بدم با
32 گیگ رم
سی پی یو e31230
پورت 1 گیگ حدود 30-40 مگ تضمین شده
2 هارد اس اس دی 240 گیگ
این سرور با 3 ای پی قابل استفاده حدود 400 تومان هست
با تخفیف برای 3 ماه به قیمت حدود 250 تا 300 برای سه ماه اول قابل ارائه است
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و کیفیت و شبکه دیتا سنتر رد استیشن انگلستان می توانید با من تماس حاصل فرمایید
همچینی در صورت نیاز به بستن قرار داد رسمی امکان حضور در دفتر ما امکان پذیر است
با تشکر و احترام
09191889367
02166059112
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی
نه قربان گفتم که 32 گیگ رم اصلا به کارم نمیاد شاید توی یک ماه 500 تومنم از این راه در نیارم اینجوری باید از جیب بدم برای خرید سرور !

نوشته اصلی توسط
TukaNet
همان طوری که گفته شده در بهترین ترکر های خصوصی هم سرعت شما زیر 100MBps خواهد بود
در ضمن به این نکته هم توجه کنید که اگر با این سرعت قصد سید کردن دارید حتما از دیتاسنتر هایی سرویس تهیه کنید که به کپی رایت هیچ اهمیتی نمی دهند !
بله، ممنون
-
تعداد تشکر ها از yaghi به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سلام
بهترین دیتاسنتر برای این کار لیزوب هست
در صورت نیاز اعلام کنید
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
July 4th, 2014, 18:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
yaghi
سلام
1- حتما هارد ssd باشه.
2- 4 گیگ رم کافیِ.
ممنون
چقدر میخواهید هزینه کنید؟سقف هزینه را اعلام کنید تا افرهای ویژه ای مناسب با مشخصاتی که فرمودید خدمتتون ارائه دهم.
ویرایش توسط sssoheil : July 4th, 2014 در ساعت 18:52
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(
سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
مدیریت:علیرضا فقیه
-
تعداد تشکر ها ازsssoheil به دلیل پست مفید