اون که خیلی زیاده. من نظرم رو یه چیز فان و جالب و هیجان انگیز ئه ۱۰۰ دلار ام فقط برای شیرین تر کردنش ئه، و گرنه یه گیک برا پول کار نمی کنه برای لذت اش می کنه!
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
من که با وردپرس حال میکنم و کاری به asp ندارم...
راستی چرا دیتابیس حجمش زیاد میشه؟؟؟![]()
دوستان من برنامه نویس نیستم ولی تاحدودی اطلاعات دارم که بدونم چه سایتی با چی نوشته شده
میگم از دیدگاه یک برنامه نویس حرف نمیزنم ولی از دیدگاه یه کاربر معمولی از کار با سایت های نوشته شده با Asp لذت نبردم
همیشه یه مشکلی داشتند
ویرایش توسط newspub : July 2nd, 2014 در ساعت 18:11
درسته انتخاب زبان برنامه نویسی فاکتور بسیار مهمی هست اما کارایی یک سایت به مسائل بسیار مهمتر دیگری هم بستگی داره! اما بحث فقط روی سرور ویندوز باشه خوب قطعا asp.net بهتر هست اما اگه بخوایم روی پلتفورم لینوکس کار کنیم خوب معلومه php!
هر دو زبان هم زبان های قدرتمندی هستند و سایت های بزرگ و قدرتمندی با هر دو زبان وجود دارند. انتخاب به این بستگی داره که کدنویس ها و تیم شما با کدام زبان آشنایی بهتری دارند و با کدام می تونند کاراتر عمل کنند. با توجه به انعطاف بیشتر سیستم عامل لینوکس برای سرورها خوب معملومه که اکثرا جذب php بشوند
اول باید بحث کنید که روی کدوم پلتفورم (لینوکس/ویندوز) میخواین کار کنید بعد با توجه به پلتفورمتون بیاین زبان رو انتخاب کنید. برای داشتن یک وب سایت خوب باید ملاک های بسیاری رو در نظر بگیرید!
شما بیا سی ام اس چند لایه بنویس وقتی که
ماکروسافت باگ مخفی میزاره تو asp.net چرا چون سورسش بسته است و هر کاری دلش بخواد میتونه بکنه (nsa و cia ) به این باگها دسترسی دارن
اما تو پی اچ پی که اوپن سورس هست شما از همه چی آگاهی داری
عزیزی که برمیگردی میگی امنیت asp.net بالاتره شما اصلا به سورس دات نت فریمورک دسترسی داری می دونی چی به چیه که این حرفو می زنی
باز دوباره تو لینوکس شما اوپن سورس هستی و شما کاستوم کرنل سکیور شده توسط خودت نصب می کنی
ولی تو ویندوز سرور شما نمی تونی بگی بالای چشم کرنل ابرو هست همینی که هست می خوای نخواه
ویرایش توسط 5h46h64rd : July 3rd, 2014 در ساعت 02:25
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
با فرمایش دوستمون ( فکر کنم پست دوم یا سوم بود) که گفتن هیچی جاوا نمیشه شدیدا موافق هستم.
واقعا هیچی جاوا نمیشه!
یکی از دلایلی که سایت های خیلی بزرگ با asp.net نیستن ، عدم وابستگیشون به یکی از بزرگترین رقباشون هست.
ولی هر دو این زبان ها کامل هستند و شاید نحوه کار باهاشون به دهن بعضی ها شیرین بیاد و به بعضی ها تلخ ... و سلیقه ای هست.
ولی در نهایت اون پروژه ای که کلاینت می خواد باهاش کار کنه ، اگر درسته نوشته شده باشه ، هیچ تفاوتی توی .net یا php بودنش نیست.
بعضی ها هم انگار فراموش کردند اینجا یه مکان عمومیه و رعایت ادبیات ، به نفع خودشون هست ...
سه حالت بیشتر نداره
یا شما از امنیت خیلی دوری
یا اصلا از این چیزا خبر نداری
یا خبر داری و قصدت فهمیدن اون باگ هاست (مرض ندارم که از خودم دربیارم حتما یه چیزی دیدم که میگم)
اما برای روشن سازی اینا کافی می تونه باشه براتون
project prism رو تو گوگل سرچ کن بعد بیا بگو مدرک و سند (احتمالا عشق دات نتی چون زیاد باهاشون سرو کله زدم باهاشون اولین حرفشون هم همینه)
مدرک زنده : ادوارد اسنودن (ع)
مدرک
Microsoft handed the NSA access to encrypted messages | World news | The Guardian
مدرک با پاور پوینت
Secret program gives NSA, FBI backdoor access to Apple, Google, Facebook, Microsoft data | The Verge
ماکروسافت به nsa کمک می کنه که سریعتر به هدف برسه
از سرورهای اوت لوک خودش هم نمی گذره
فریمورک و سیستم عامل سرور که دیگه جای خودشونو دارن
ببین پسر خوب اگه یه اکسپلویت ریموت اکسز اونم با پرمیشن ادمین دست هکرهای خودمون(هکرهای ایرانی) باشه شما فکرشو بکن nsa و cia چه چیزا و دسترسی ها که ندارن
نرم افزار سورس بسته مشکلات خودشو داره بله عزیزم حالا هی به انکپسولیشن و لایه بندی هاتون بنازین دات نت کارهای عزیز
البته سر و کله زدن با کامپوننت های کرک شده تلریک رو کجای دلتون میزارید![]()
یا اون سی ام اس کذایی دات نت نیوک که اومدین مثل پی اچ پی نیوک asp.net درست کنید که فاجعه ای بیش نبود
پس دات نتی های عزیز یه آمپول روغنی به asp.net بزن و یه نیشگون از پی اچ پی)
و دیگر هیچ
ویرایش توسط 5h46h64rd : July 4th, 2014 در ساعت 16:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)