نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: مشکل، لود و ارور های سایت!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل، لود و ارور های سایت!

نقل قول نوشته اصلی توسط mobinhost.in نمایش پست ها
    یه راه اسان و ارزان که می توانید بفهمید ایراد از سرور هست یا از افزونه ها و قالب سایت شما اینه یه هاست دیگر بگیرید و روی اون بررسی کنید
    مدیر هاستتون مشکل رو چی بتون اعلام کرده
    مشکلی که عنوان کرده رو بگید
    دوستان بهتر می توانند راهنماییون کنند
    این جواب مدیر هاست:

سلام دوست عزیز کاملا درک میکنم مشکل سایت چقدر بده ولی واقعا مشکل سایت شما الان ربطی به سرور نداره ، الان یک سرور دددیکیت بسیار عالی بسیار عالی بدون هیج پروسس ای شما قرار دارید و مطمدن باشید آنقدر پروسه های سی پی یو خلوت هستن و جالب اینکه کلا فقط سیسیتم عامل و سی پنل داخل حافظه هستن خودتان میتوانید وضعیت سرور را مشاهده کنید

من فکر میکنم مشکل مجدد از سایت شماست که می بایست بررسی شود

چون دی ان اس سرور بطور موقت جا بجا شده بود که مجددا به حالت قبل برگشت و هیچ خلل نباید شما داشته باشید

حتما سایت شما را بررسی و اعلام نظر میکنم

افزونه ها رو غیر فعال میکنم مشکل همچنان هست! مدیریت هاست میگن که مشکل از سمت ما نیست ... میگن روی سروری فعلی تنها سایت موجود سایت بنده هست و سایتهای دیگه رو به دلیل مصرف بیشتر و بازدید بیشتر منتقل کردن به سرور دیگه .... البته قبلا میگفتن مصرف منابع بالاست ولی نمیگفتن از چه افزونه ای هست که البته مثل اینکه با تغییرات تو اچ تی اکسس و حذف 2 تا افزونه بهینه سازی مشکل حل شد ... اما دوباره بنا به دلایل نامشخص این مشکل شروع شده! پر مصرف رین افزونه وردپرس جلالی هست که من اصلا این افزونه رو ندارم!!!

یه چیزی موجب میشه کوئری زیادی به سمت سرور برای پردازش ارسال بشه! که نمیدونم چیه! چیزی که عجیبه اینه که به نظر میاد به دلیل مصرف بالای منابع سایت دان میشه و آی پی طرف و بلوک میکنه! اما مشخص نیست چیه! تو سی پنل سرور هم که میرم و مصرف پهنای باند و افزونه ها رو میبینم نمیدونم و مشخص نیست از کدوم افزونه هست .........

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
    هر وقت سایت شما لود نمیشه سریعا با هاست تراکر بررسی کنید:
    HostTracker monitoring service
    اگه ارور داد یعنی مشکل از سرور و اون لحظه بالا نمیاد, اگه همه چی اوکی بود امکان این هست که به تنظیمات فایروال برگرده که آی پی شما بلاک میشه.
    با هاست تراکر استی و بررسی کردم .... نتیجه اش این شد! نفهمیدم یعنی چی!

ویرایش توسط hosseinbrusli : July 4th, 2014 در ساعت 13:56

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)