نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مقایسه دو سرور اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه دو سرور اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط reza63 نمایش پست ها
    سلام

من خرید سرور اختصاصی زیر رو از soyoustart داشتم ولی خوب هنوز با گذشت یک هفته تحویل داده نشده و علت رو دیتاسنتر موجود نبودن سرور استوک از این نوع اعلام کرده:

Server SYS-32-2 - So you Start

الان چند روزه دیتاسنتر هتزنر سرور هاشو بدون ست اپ می فروشه و من توانایی پرداخت سرور زیر رو دارم:

Hetzner Online AG: Dedicated Root Server EX40

حالا سوال من اینه از صاحب نظران و کاربرانی که از سرور های فوق استفاده کرده اند کدامیک بهتر است

1- اینکه بیان میشه سرور های سو یو استارت از نوع Sata 2 هستند ولی هتزنر از نوع Sata 6 استفاده می کنه تایید می کنید؟
    2- قدرت CPU هتزنر که از نوع Cori هست بهتره یا از نوع Xeon سو یو استارت؟
    3- ایا مشکل هارد های هتزنر حل شده؟

در کل پیشنهاد می کنید منتظر بشم واسه سو یو استارت یا هتزنر رو که بدون ست اپ هست بگیرم؟

منتظر پاسخ دوستان هستم.

1- اینکه بیان میشه سرور های سو یو استارت از نوع Sata 2 هستند ولی هتزنر از نوع Sata 6 استفاده می کنه تایید می کنید؟
    ساتا 6 نداریم کلا ساتا تا 3 اومده ساتا 6 حتما منظورتان ساتا 6 گیگ است که با 7200 دور در دقیقه است

ما هتزنر را از همه نظر به so you start ترجیه میدهیم از بس پشتیبانی so you start مزخرفه
    شما فردا روزی هم به مشکل بخوری برای حل یک مشکل کوچیک در so you start چند هفته ای شاید درگیر باشید

ovh داستانش و کیفیتش خیلی با so you start فرق داره حالا چون so you start را ovh همایت میکنه دلیل نمیشه که کیفیتش هم به میزان ovh باشه پس عملا شما باید هتزنر را با so you start در نظر بگیرید نه OVH به این مورد دقت بکنید

نقل قول نوشته اصلی توسط taha_2011 نمایش پست ها
    سلام
    قطعا ovh سویواستارت کیفیت بالایی نسبت به هتزنر داره!
    قدرت سی پی یو های سری Xeon خیلی بهتر از core میباشد(سری xeon مخصوص سرور می باشد ولی core سی پی یو های خانگی به حساب میان!)
    تا اونجایی که بنده در جریان هستم مشکل عمده سرور های هتزنر همین هاردشون میباشد!
    در ضمن فایروال فری که ovh در اختیار یوزر ها قرار میده هم یک امتیاز از ovh محسوب میشه.
    به نظر من صبر کنید سرور سویو رو بهتون تحویل بدند.
    ولی اگه از جناب کریمی تهیه میکردید فکر کنم زود تر از اینا سرور دستتون بود
    موفق باشید

حرف شما اصولی نیست چه کسی این را مد کرده که سی پی یو دسکتاپ همیشه از سرور ضعیف تر است؟
    پیشنها میکنم به جای اینکه برند پرست باشید بروید و میزان فرکانس / کور / کلاک و خیلی موارد را مطالعه بکنید
    شما دارید میگین مثلا اپل خوبه خوب میگن چرا میگین چون اپله دلیلی برای این گفته تون ارائه نمیکنید
    سی پی یو ها هر دو برابر هستند و سی پی یو هتزنر طبق بررسی های انجام شده و مدارک مستند قابل ارائه بین کاربران محبوبیت بیشتری دارد

با سپاس
    عیسی لو
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

2. تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)