چرا اینقدر شلوغش کردید؟ بابا این خارجی ها هر چه قدر نفهم باشند و ما مرگ بر بهشون گفتیم حداقل صادق هستند و حرفاشون حرف بوده..وقتی میگن با شخصی ها کاری ندارند خوب ندارند.دروغ هم نمیگن..به دولتی ها کار دارند که خوب انها هم برند پیگیرش باشند و به دولت بگند به ما چه!! ما الان نگران چی باید باشیم دقیقا؟ مشکلتون ir هست والا من به شخصه خیری از این دامین ندیدم.رو هر هاستی هم بردیم این دامین رو یا انداختنمون بیرون یا فهمیدن ایرانی هستیم پیچوندنمون..همون بهتر از شرش خلاص بشیم!! ناراحتی داره؟![]()
عزیزم مشکل اینه که اون پول بیت المالی که خرج زیرساخت و پهناباند بشه خرج آزاد سازی دامنه های دولتی میشه آیا شما راضی هستید؟ اگر بله من دیگه حرفی برای گفتن ندارم
با تشکر از ادمین برای قفل نکردن تاپیک
فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته....
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
خب قبل از اینکه دامنه ir ساخته بشه مگر مشکلی وجود داشت ؟ همین الان هم هستن سایتهای تاپ و پربازدید ایرانی که از این دامنه استفاده نمیکنن
درسته امریکا تنها تامین کننده پهنای باند دنیاست ولی با این حرف M.sadeghi که نوشتهآمریکا اگر بخواهد حذف کنه از دی ان اس جهانی حذف مون می کنه مخالفم
این کار صهیونیستها که به امریکا داره فشار میاره دامنه ir رو بعضا تحریم کنه احمقانستخب ایران که داره اینترنت ملی رو برای همین راه اندازی میکنه تا سایتهای دولتی و مهم رو بقصد دست رسی فقط از داخل کشور مهیا کنه انجام میده بقیه سایتهای ایرانی هم خیلی هاشون نیاز انچنانی به این دامنه ندارن
همچین تاپیک زدین فکر کردیم امریکا میخواهد دسترسی ایران رو به پهنای باند جهانی محدود کنه یجورایی ترسیدیم
resellerclub چی شد ؟ گفت با ایرانی جماعت معامله نمیکنه این اگه مدیر قبلی شرکت resellerclub که هندی بود برای ایران شرکت resello رو راه نمی انداخت که الان کاره ما ساخته شده بود در گیری چی کل دامین های ثبت شده تو nic طبق آمار خودش532606 میگیم 532606 کاربر اصلا عددی نیست در حالی که خیلی زور بزنه 100000 کاربر دامین داریم
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
اگه بخوان اینکارو کنن می تونن اما بعید می دونم اینکارو انجام بدن
چون از طرفی میان می گن برای ایرانی ها می خواهیم اینترنت رایگان بذاریم از طرفی میان تحریم می کنند
ما هم که کلا شدیم مثل بچه یتیم ها
نه از اونوری ها دل خوشی داریم نه از داخلی ها
همونطوری که اعلام کردند کاری به دامنه های شخصی ندارند. پس برا من و شما مشکلی نیست.
هر کی d: مشکل داره خودش بره حل کنه !
طراحی بنر فلش با نازلترین قیمت . قبول کلیه سفارشات طراحی بنر گیف و فلش ، کاتالوگ ، هدر ، کاور ، قالب وبسایت و ...
تبلیغات بنری رایگان! در شبکه تبلیغات کلیکی ادلاین
عزیزان صحت داره ، با اینکار ضربه بزرگی به اینترنت ایران میخوره. هزاراران شرکت کارشون لنگ میشه.
حتی خود ما درگاهامون از کار میوفته وای خدا
این خبر صحت داره مطمئن باشید پیشنهاد میکنم از حقوقی به حقیقی تغییر بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)