پاسخ : درخواست سرور مجازی خارج با پایین ترین پینگ نسبت به ایران
با سلام خدمتِ شما دوستِ عزیز
اگر به دنبال کیفیت هستید در خدمت هستیم
پشتبانی به صورت 24 ساعته و از طریق تیکت ، تلفن و یاهو انجام میشود.
هارد پر سرعت به همراه رید 1 که باعث سرعت بیشتر و همچنین جلوگیری از عوامل ناگهانی همچون سوختن و خرابی هارد میشود
(هارد دوم به عنوان بک آپ گیرنده عمل میکند)
گارانتی بازگشت وجه تا 7 روز
پورت ارتباطی 1گیگ ( اختصاصی ) و پهنای باند نامحدود میباشد . سرعت دانلود و کیفیت پورت داخل آفر ( لینک موجود در امضا ) قابل ملاحظه هست.
آپتایم بسیار عالی تضمین 99.9%
دیتا سنتر OVH فرانسه ( برند اصلی ) با پینگ بسیار عالی
منابع 100% اختصاصی و تضمینی میباشد و این امر قابل رویت از طریق پنل VMWARE میباشد. ( در نتیجه امکان تقلب در منابع و اوورسل وجود ندارد )
آخرین آفر ما + نظرات کاربران ( لینک موجود در امضا )
برای سوالات قبل از خرید میتوانید با آیدی یاهو : Sainaserver و یا تیکت به سوالات قبل از خرید با ما در ارتباط باشید.
ماه اول شامل 25 % تخفیف میباشد جهت اطمینان خاطر خرید و آشنایی با کیفیت ساینا سرور
کیفیت حرف اول و آخر ماست.
تعرفه و پلان ها را در زیر ملاحظه میفرمایید.
( قیمت ها با احتساب 25% تخفیف میباشد )
اول ببین چه کشوری پینگ تایم کمتری نسبت به ISP و اینترنت شما داره (بستگی به ISP داره ها َ) , مثلا روسیه که به سرورهای مخابرات آلرژی نداره و بیشتر اوقات آدرس آیپی سرورهای پرقدرتشون پینگ تایم زیر 100 میده
چندتا کشور دیگه هم هستند ولی الان نمیتونم اسم ببرم بهرحال باید زرنگ باشی خودت پیدا کنی معمولا پینگ تایم از داخل ایران به بقیه کشورها حتی همسایه بالای 200 هم میره
خودم ندیدم کسی از روسیه آفر پیشنهاد بده در صورتی که روسیه بهترین و قویترین سرورهارو داره
نوشته اصلی توسط xshya
اول ببین چه کشوری پینگ تایم کمتری نسبت به ISP و اینترنت شما داره (بستگی به ISP داره ها َ) , مثلا روسیه که به سرورهای مخابرات آلرژی نداره و بیشتر اوقات آدرس آیپی سرورهای پرقدرتشون پینگ تایم زیر 100 میده
چندتا کشور دیگه هم هستند ولی الان نمیتونم اسم ببرم بهرحال باید زرنگ باشی خودت پیدا کنی معمولا پینگ تایم از داخل ایران به بقیه کشورها حتی همسایه بالای 200 هم میره
خودم ندیدم کسی از روسیه آفر پیشنهاد بده در صورتی که روسیه بهترین و قویترین سرورهارو داره
سلام
آره دادش روسیه سرور های خوبی داره ولی کسی نمیفروشه که : دی
پینگ ترکیه هم خوبه
دوستان کسی از ترکیه افر نداره ؟
الن بهترین سروری که پیدا کردم هلند بود (طبق آفر دوستان)
نوشته اصلی توسط lemo1996
با سلام خدمت تمامی دوستان
به یک سرور مجازی خارج از کشور نیاز دارم با پایین ترین پینگ تایم نسبت به ایران با آپتایم 99%
برای یک سرور Voice استفاده میشه همونطور که گفتم پینگ تایم مهمترین چیز برا من
لطفا دوستانی که آفر میدن آی پی برای تست پینگ هم ارسال کننند
ممنون میشم
به مناسبت خرید ۳۰ امین سرور اختصاصی شرکت تعداد ۶۰ عدد هاست پلان SSD-100MB Cloud جهت یک ماه به صورت مجانی در اختیار دوستان جهت تست سرویس ما قرار میگیرد جهت دریافت از کد زیر استفاده کنید vpsgroups-cloud-hosting
توجه نمایید پس از یک ماه (یا حتی زودتر)ا مکان تمدید یا ارتقاع به هر پلنی موجود می باشد (حتی سرویس های HHD)
30 روز تست رایگان !
برای مشاهده جزئیات بیشت اینجا و سفارش اینجا کلیک کنید.
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
سلام
Rapid-VPS - سرور مجازی تحویل آنی (1 دقیقه) منابع و کرنل 100% اختصاصی
IPv4 : 1 Address
Ipv6 : Subject To availability
*در هر زمان می توانید میزبان منابع تخصیصی خود را بدون هیچ گونه اختلالی در سرویس ارتقا دهید
**می توانید به صورت جداگانه IP بیشتری سفارش دهید قابلیت بوت ، ریبوت و خاموش کردن سرور و مشاهده مصرف منابع از پورتال کاربران
کنترل پنل کامل مستقل همه سرور های سفارش داده شده با قابلیت مدیریت تمامی ابعداد سرور به همراه نصب اولیه و مجدد خودکار نسخه های مختلف سیستم عامل های لینوکس ، ویندوز ، میکروتیک ،
قابلیت مشاهده و مدیریت منابع مصرفی
نوشته اصلی توسط lemo1996
با سلام خدمت تمامی دوستان
به یک سرور مجازی خارج از کشور نیاز دارم با پایین ترین پینگ تایم نسبت به ایران با آپتایم 99%
برای یک سرور Voice استفاده میشه همونطور که گفتم پینگ تایم مهمترین چیز برا من
لطفا دوستانی که آفر میدن آی پی برای تست پینگ هم ارسال کننند
ممنون میشم
بارها این مسئله رو گوشزد کردیم به مشتریان این انجمن این رو
و اگر به صورت تخصصی قادر به بررسی کردن هستید تامین کنندگان پهنای باند سرور رو سوال کنید مثال؟
Level3, Telia, XO and Cogent. Verizon, AT&T?
که مسیر telia و level3 روت خوبی به ایران دارند
با درود و احترام خدمت شما دوست عزیز با پینگ بسیار مناسب می توانم از انگلستان در خدمت شما باشیم در صورت تمایل با بنده در تماس باشید پیروز و موفق
===========================================
نمونه تست سرعت
ارائه کنسول تحت وب جهت مدیریت سرور کد تخفیف msmhost30 برنزی
سی پی یو:2هسته
رم: 512 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 10گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان کد تخفیف msmhost30
196,000ریال ماهانه سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...) و میکروتیک و غیره با توجه به درخواست کاربر هم اکنون سفارش دهید
برنزی ویژه
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستان سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)و میکروتیک و غیره با توجه به درخواست کاربر کد تخفیف msmhost30
224,000ریال ماهانه
نقره ای ویژه
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستان سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)و میکروتیک و غیره با توجه به درخواست کاربر کد تخفیف msmhost30 315,000ریال ماهانه هم اکنون سفارش دهید
نقره ای ویژه دو
سی پی یو:4هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستان سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...)و میکروتیک و غیره با توجه به درخواست کاربر کد تخفیف msmhost30
343,000ریال ماهانه
طلایی
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
لوکیشن: انگلستان سیستم عامل های قابل نصب : لینوکس (CentOS ، Ubuntu و ...) و ویندوز (Server 2008 R2 ، Server 2012 و ...) و میکروتیک و غیره با توجه به درخواست کاربر کد تخفیف msmhost30
413,000ریال ماهانه
نصب انواع سیستم عامل ها به صورت رایگان
پشتیبانی 17 ساعته تیکت و 24 ساعته تلفنی
پشتیبانی با VIBER مکالمه رایگان و پیام شماره :09382516330
پشتیبانی در WECHAT با آیدی davoodbadpeyma
پشتیبانی با تیکت و ایدی یاهو : msm.host@yahoo.com
با توجه به شرایط فروش ویژه با کانفیگ رایگان و تحویل سرور به صورت 15 دقیقه ای
با پنل کاربری شامل ریستارت و روشن و خاموش کردن سرور و غیره
در صورت هر گونه سوال می توانید از پشتیبان آنلاین استفاده نمایید از طریق یاهو