-
عضو انجمن
در انتخاب سرور مجازی و کدوم شرکت گیر کردم !
سلام خدمت دوستان
من قصد خرید سرور مجازی داشتم که 2 شرکت رو انتخاب کرده بودم یکی پارس پک و دومی پارس دو
حالا نمیدونم این چیزایی که میگن یعنی چی مثلا پارس پک میگه کرنل اختصاصی داریم اما پارس دو میگه کرنل اختصاصی نیست
پارس پک میگه از xen استفاده میکنه ولی پارس دو میگه از openvz استفاده میکنه
پارس دو میگه CPU اشتراکی است (البته تعداد VPS زیاد نیست و به هیچ عنوان Oversell نمی کنیم)
میخواستم بدونم اینایی که میگن چی هستش و چه تفاوت هایی با هم دارند ؟
آیا شرکت معتبری هست که از این 2 تا بهتر باشه ؟
و اینکه اگر کسی لطف کنه و توضیحاتی راجب سرور بدئه که به دردم بخوره ممنونش میشم
مدیران عزیز حذف نکنید تاپیک را خواهش میکنم اگر مناسب نیست انتقالش بدید به حای اینکه حذف کنید
-
July 2nd, 2014 12:01
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : در انتخاب سرور مجازی و کدوم شرکت گیر کردم !
در مجازی ساز XEN منابع سرور (CPU) اختصاصی و در openvz اشتراکی ست ...
اسم این دو شرکت در گوگل یا همین انجمن سرچ کنید ، اگر موردی باشه مشخص میشه ...
-
-
از این دو شرکت چیزای خوبی نخوندم در همین انجمن سرچ کنیدچرا مستقیم با دیتاسنتر کار نمیکنیدشما چقدر قصد دارید هزینه کنید
-
تعداد تشکر ها از _AF_ به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
در مجازی ساز XEN منابع سرور (CPU) اختصاصی و در openvz اشتراکی ست ...
اسم این دو شرکت در گوگل یا همین انجمن سرچ کنید ، اگر موردی باشه مشخص میشه ...
پارس پک میگه از xen استفاده میکنه اما اشتراکیه
یعنی چی ؟ !
در ضمن برای کانفیگش تو اون تاپیک پاسخ ندادید اگر پاسخ بدید ممنون میشم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
_AF_
از این دو شرکت چیزای خوبی نخوندم در همین انجمن سرچ کنیدچرا مستقیم با دیتاسنتر کار نمیکنیدشما چقدر قصد دارید هزینه کنید
خودم قبلا حدود 1 سالو نیم پیش از پارس پک استفاده کردم در امر پشتیبانی که فوق العاده هستن در سرویس دهی هم مشکلی نداشتن ولی پارس دو استفاده نکردم تا به حال
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
_AF_
چرا مستقیم با دیتاسنتر کار نمیکنیدشما چقدر قصد دارید هزینه کنید
چطوری مستقیم با دیتاسنتر کار کنم ؟
ویرایش توسط bmppc : July 2nd, 2014 در ساعت 12:40
-
-
عضو انجمن
شما قصد خرید سرور با چه مشخصاتی را دارید اعلام کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور
مجازی از ایران و انگلستان
( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید :
5163 200 0913
-
تعداد تشکر ها از alimo203 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alimo203
شما قصد خرید سرور با چه مشخصاتی را دارید اعلام کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند
برای شروع احتمالا یک سرور با حجم 20 گیگ و پهنای باند 80 گیگ و رم 2 گیگ
البته بگم که حجم هارد برام مهم نیست چون تمام فایل های استاتیک از هاست دانلود که گرفته شده بارگذاری میشن
برای من مهم توانایی کشش سرور هست که بتونه در روز حدود 1000 آی پی و بازدید 5000 آی پی در ماه اول رو ساپورت کنه که در ماه های بعدی چندین برابر میشه که طبیعتا باید سرور اختصاصی بگیرم
تخمینی که زده شده برای ماه سوم و به بعد آی پی به بالای 20 هزار میرسه که اون موقع سرور اختصاصی خریداری شده
فعلا برای شروع کار و جمع و جور کردن و مشخص کردن کارها سرور مجازی ای که عرض کردم مورد نیازه
برای سال اول هم با پیشبینی که شده خرید سرور اختصاصی در دیتاسنتر هست یعنی برای خودمون داشته باشیم که بتونیم سخت افزار رو خودمون ارتقا بدیم
-
-

نوشته اصلی توسط
bmppc
برای شروع احتمالا یک سرور با حجم 20 گیگ و پهنای باند 80 گیگ و رم 2 گیگ
البته بگم که حجم هارد برام مهم نیست چون تمام فایل های استاتیک از هاست دانلود که گرفته شده بارگذاری میشن
برای من مهم توانایی کشش سرور هست که بتونه در روز حدود 1000 آی پی و بازدید 5000 آی پی در ماه اول رو ساپورت کنه که در ماه های بعدی چندین برابر میشه که طبیعتا باید سرور اختصاصی بگیرم
تخمینی که زده شده برای ماه سوم و به بعد آی پی به بالای 20 هزار میرسه که اون موقع سرور اختصاصی خریداری شده
فعلا برای شروع کار و جمع و جور کردن و مشخص کردن کارها سرور مجازی ای که عرض کردم مورد نیازه
برای سال اول هم با پیشبینی که شده خرید سرور اختصاصی در دیتاسنتر هست یعنی برای خودمون داشته باشیم که بتونیم سخت افزار رو خودمون ارتقا بدیم
دوست عزیز قدرت سرور اول از همه به بهینه بودن اسکریپتی که روی اون داری ران میکنید بستگی داره.
امکان داره اسکریپت شما بهینه نباشه و منابع سرور رو خیلی مصرف کنه. (بهینه بودن دستورات sql خیلی مهمه)
-
-
میتونید با دیتاسنتر افرانت کار کنید
پ خ چک کنید
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bmppc
چطوری مستقیم با دیتاسنتر کار کنم ؟
با سلام
به سایت هر دیتاسنتری مراجعه کنید شماره تماس و آدرس و ... ذکر شده مثلا تبیان یا افرانت و ... میتوانید به این مراکز زنگ بزنید و مستقیم خرید کنید یا اگر قیمتش برای شما بالا هست از جاهایی که میخواهید خرید کنید و با این دیتاسنتر ها کار میکنند تحقیق کنید و از خود دیتاسنتر در مورد واسطی که قصد خرید دارید سوال کنید و قدیمی بودن یا ... را متوجه بشید. (معمولا دیتاسنتر ها در حد نرمال اطلاعات میدن مثلا مشتری قدیمی هست یا نه و حرفه ای هست و ... مابقی اطلاعات محرمانه هست که نمیدن).
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
July 2nd, 2014, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bmppc
سلام خدمت دوستان
من قصد خرید سرور مجازی داشتم که 2 شرکت رو انتخاب کرده بودم یکی پارس پک و دومی پارس دو
حالا نمیدونم این چیزایی که میگن یعنی چی مثلا پارس پک میگه کرنل اختصاصی داریم اما پارس دو میگه کرنل اختصاصی نیست
پارس پک میگه از xen استفاده میکنه ولی پارس دو میگه از openvz استفاده میکنه
پارس دو میگه CPU اشتراکی است (البته تعداد VPS زیاد نیست و به هیچ عنوان Oversell نمی کنیم)
میخواستم بدونم اینایی که میگن چی هستش و چه تفاوت هایی با هم دارند ؟
آیا شرکت معتبری هست که از این 2 تا بهتر باشه ؟
و اینکه اگر کسی لطف کنه و توضیحاتی راجب سرور بدئه که به دردم بخوره ممنونش میشم
مدیران عزیز حذف نکنید تاپیک را خواهش میکنم اگر مناسب نیست انتقالش بدید به حای اینکه حذف کنید
سرور رو برای چه کاری لازم دارید؟ بفرمایید که دوستان با درک بهتری کمک کنند
-