نقل قول نوشته اصلی توسط biato نمایش پست ها
سلام متاسفانه میزبان فعلی من که یکی از بهترین های هاستیگ هست به دلیل استفاده بیش از حد سایت من از منابع سرور سایت من رو ساسپند کرده. علت رو هم ارسال بیش از حد ایمیل عنوان کردند.(روزانه 4000). اول اینکه بنده به هیچ وجه قصد ارسال ایمیل ندارم و اگر کسی که میخواهد میزبانی سایت من رو به عهده بگیره بتواند این مشکل ارسال انبوه ایمیل های من رو هم حل کنه هم من ممنونش خواهم بود و هم اینکه اصلا نیازی به این ایمیل ها ندارم و در منابع سرور خودشون هم صرفه جویی خواهد شد. این ایمیل ها به هیچ وجه کار من نبوده و هیچ نیازی بهشون ندارم.من روزانه شاید حدود 20-30 تا میل لازم داشته باشم اون هم برای ارسال خودکار لینک فعال سازی برای کاربران جدید. سایت من یک انجمن دانشجویی کوچک با بازدید بسیار پایین است. 2گیگ هم فضا لازم دارم.
با محدودیت 500 ایمیل در ساعت میشه 12000 تا روزانه که فکر میکنم مشکل تون حل بشه .

اما احتمالا روباتا از سایتتون خوششون اومده . از کد کپچا برای ارسال و ثبت نام استفاده کنید مشکلتون حل میشه و نیازی هم به تغییر هاست پیدا نخواهید کرد

پیشنهاد من : پلان Mini یک ساله

چراشو؟ خودتون مقایسه کنید :

1. فضا 10 گیگ

2. 512 مگ رم اختصاصی برای پلان ( یعنی مال خودتونه چه استفاده کنید یا نکنید)

3. 5% اجازه ی استفاده از CPU

4. یک دامنه ی رایگان (.com,.net,.org,.info,.biz,.us,.eu)

5. بک آپ گیری روزانه تا 10 گیگ

6. امکان استفاده هم برای سایت و هم برای فایل های دانلودی

7. آپتایم 99.9 گارانتی شده

8. سیستم عامل کلودلینوکس و وب سرور سی پنل

9. امکان ارسال حداکثر 500 ایمیل در ساعت به همراه امکانات SSL

10. دیداس پروتکشن رایگان تا 480 Gbps

11. امکان انتخاب فعال یا غیر فعال سازی ورژن PHP و ماژولها و و ویرایش شخصی PHP.ini

12. پشتیبانی از مالتی مدیا و فلش و صوتو ویدیو

13. پشتیبانی کامل از htaccess

14. پشتیبانی 7 روزه و 24 ساعته واقعی

15. امکان انتخاب محل سرور هنگام سفارش (اروپا یا آمریکا)

16. برخلاف سایر شرکت های خارجی که برای دامنه ی IR مشکل دارن و ساسپند میکنن (به علت تحریم) هیچ مشکلی با ایران و سایت های با دامنه ی ملی وجود ندارد.

17. موارد بالا مهماش بود جزئیات رو توی در ادامه میتونید ببنید
-------------------------------------

جمع هزینه پلان فوق :

قیمت معمولی : 27.65 دلار

قیمت نهایی بعد ازکسر 22% تخفیف ویژه شیرازهاست : 21.57 دلار

با فرض هر دلار 3300 تومان هزینه ی پلان فوق 71000 تومان

باکسر 30000 تومان هزینه بابت هدیه ی دامنه ی رایگان:

قیمت نهایی این هاست برای شما 41000 تومان برای یک سال

یعنی ماهانه : 3500 تومان برای یک هاست 10 گیگ با منابع اختصاصی و Gbps 480 دیداس پروتکشن