سلام خسته نباشید
اسکریپتی که دارم نیاز داره که از طریق اون ایمیل ارسال کنم به کاربران ولی وقتی میفرستم در اصل چیزی ارسال نمیشه
سرور لینوکس
چی باید نصب کنم روش ؟ که این امکان اضافه بشه به سرور من ؟
با تشکر از دوستان عزیز
سلام خسته نباشید
اسکریپتی که دارم نیاز داره که از طریق اون ایمیل ارسال کنم به کاربران ولی وقتی میفرستم در اصل چیزی ارسال نمیشه
سرور لینوکس
چی باید نصب کنم روش ؟ که این امکان اضافه بشه به سرور من ؟
با تشکر از دوستان عزیز
با سلام.
بفرمایید انو تست کنین
پیوست شد
~ ~ تعطیل شد ~ ~
ببخشید اشتباه شد
منظورم این بود که سرور من نمیتونه ارسال ایمیل کنه !!!
مثلا برای بازیابی رمز عبور ایمیل ارسال نمیشه
برای پاسخگویی به پشتیبانی ایمیل به کاربران ارسال نمیشه
برای آگاه سازی مدیر سایت از اینکه یکی از کاربران به پشتیبانی پیام داده ایمیل ارسال نمیشه
و ...
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
از کدوم دیتاسنتر سرور دارید ؟
...Zzzz...
Redstation Ltd
United Kingdom
بله مشکلی ندارهآی.پی سرور را در بلک لیست ها آنالیز نموده اید ؟
الان باید چیکار کنم ؟!
ویرایش توسط navid1111 : June 30th, 2014 در ساعت 18:07
حدس میزدم ، ببین ، باید میل ریلی دیتاسنتر رو در دایرکت ادمین تنظیم کنی ، برای اینکار :
فایل exim.conf را با استفاده از یک ویرایشگر باز نموده :
این خط را پیدا کنید :کد:nano /etc/exim.conf
کلیه دستورات بالا را با استفاده از # کامنت (Comment) کنید ، سپس دستورات زیر را در زیر آن اضافه کنید :کد:lookuphost: driver = dnslookup domains = ! +local_domains ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8 condition = "${perl{check_limits}}" transport = remote_smtp no_more
نمونه تنظیمات صحیح :کد:smarthost: driver = manualroute domains = ! +local_domains transport = remote_smtp route_data = "relay.redstationmail.co.uk"
و در پایان جهت اعمال تغییرات exim را ری استارت کنید :کد:#lookuphost: # driver = dnslookup # domains = ! +local_domains # ignore_target_hosts = 127.0.0.0/8 # condition = "${perl{check_limits}}" # transport = remote_smtp # no_more smarthost: driver = manualroute domains = ! +local_domains transport = remote_smtp route_data = "relay.redstationmail.co.uk"
منبع : http://my.arianserver.net/knowledgeb...yarticle&id=47کد:service exim restart
با تشکر ...
ویرایش توسط OmidX : June 30th, 2014 در ساعت 18:20
...Zzzz...
انجام شد ولی تغییری نکرد
ایمیلی از سایت دریافت نمیشه !
اسکریپت خود سایت من
قسمت تماس با ما و .... وقتی جواب میدم
یا قسمت بازیابی رمز عبور
ایمیل نمیاد برام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)