-
June 30th, 2014, 01:59
عضو جدید
مشکلی بزرگ در وی ام ویر خواهشا کمک کنید
با سلام
عزیزان یکی از دوستانم با برنامه vcenter یه سیستم عاملی رو روی سرور من به تازگی کپی کرده و به درستی داره کار میکنه اما من الان میخوام از همون سیستم عامل یه وی پی اس دیگه بسازم و باز مجدد مجازی سازی کنم
و در موقعی که سرور مجازی ساخته شده را خاموش میکنم برای export کردن تا فایل ovf و Ova بده برای deploy کردن فایل ها رو میشازه اما موقع deploy کردن ارور ریسورس میده و میگه این فایل ریسورسش روی یه سرور دیگس الان عکس ارور رو میزارم ببینید.
-
-
June 30th, 2014 01:59
# ADS
-
June 30th, 2014, 02:17
عضو دائم
پاسخ : مشکلی بزرگ در وی ام ویر خواهشا کمک کنید

نوشته اصلی توسط
saghafi1991
با سلام
عزیزان یکی از دوستانم با برنامه vcenter یه سیستم عاملی رو روی سرور من به تازگی کپی کرده و به درستی داره کار میکنه اما من الان میخوام از همون سیستم عامل یه وی پی اس دیگه بسازم و باز مجدد مجازی سازی کنم
و در موقعی که سرور مجازی ساخته شده را خاموش میکنم برای export کردن تا فایل ovf و Ova بده برای deploy کردن فایل ها رو میشازه اما موقع deploy کردن ارور ریسورس میده و میگه این فایل ریسورسش روی یه سرور دیگس الان عکس ارور رو میزارم ببینید.

این ارور دو حالت داره ،
۱ - یا سرور شما در VCenter دیگه ای اد هست ، ک باید دیسکانکت و ریموش کنید !
۲ - و یا فایل ISO یی ک در قسمت CD/DVD Drive در VM مورد شما اد شده از سرور ESXi دومی ست ک در VCenter اد ه و شما وقتی از ESXi خودتون لاگین میکنید ، دسترسی لازم برای deloy این تمپلیت رو ندارید !
برای حل این مشکل ، قبل از اینکه فایل ova (یا ovf) بگیرید ، از تنظیمات VM (رایت کلیک --> VM Setting) ، بخش CD/DVD Drive رو بروی Client Devise تنظیم و OK کنید ...
حالا مجددا ova بگیرید و ریستور کنید ...
ویرایش توسط OmidX : June 30th, 2014 در ساعت 02:39
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2014, 02:35
عضو دائم
متن ارور کاملا گویا هست
چون قبلا سرور شما به vcenter متصل بوده منابع سرور تحت کنترل سرور vcenter هستند
با vsphere client به سرور متصل شوید و در تب Summay و در باکس Host Management گزینه "Disassociate host from VCenter Server" رو کلیک کنید
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2014, 02:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OmidX
مشکل از فایل ISO یی ک در قسمت CD/DVD Drive در VM شما اد شده ...
برای حل این مشکل ، قبل از اینکه فایل ova (یا ovf) بگیرید ، از تنظیمات VM (رایت کلیک --> VM Setting) ، بخش CD/DVD Drive رو بروی Client Devise تنظیم و OK کنید ...
حالا ova بگیرید و ریستور کنید ...
ممنون که کمک کردید تست میکنم الان
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
TukaNet
متن ارور کاملا گویا هست
چون قبلا سرور شما به vcenter متصل بوده منابع سرور تحت کنترل سرور vcenter هستند
با vsphere client به سرور متصل شوید و در تب Summay و در باکس Host Management گزینه "Disassociate host from VCenter Server" رو کلیک کنید
از شما هم ممنونم تست میکنم نتیجه را اعلام میکنم
- - - Updated - - -
از دو دوست خوبمون تشکر میکنم واقعا بزرگواری کردید تشکر ازتون با راهنمایی هاتون کاملا انجام شد.
خاک پاتونم
ممنون که این وقت شب جواب دادید
-
تعداد تشکر ها از saghafi1991 به دلیل پست مفید