ان شاالله که موفق باشید.
در مورد قیمت ها و نحوه محاسبه قیمت چیزی ذکر نکردید.
اینا مثل vps هستن ؟
ان شاالله که موفق باشید.
در مورد قیمت ها و نحوه محاسبه قیمت چیزی ذکر نکردید.
اینا مثل vps هستن ؟
سلام،
راجع به قیمت که هنوز تصمیمی گرفته نشده.
موفق باشید.
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
سلام، امیدوارم موفق باشید، راستیتش من جایی نشنیده بودم و جایی هم ندیده بودم. رو همین حساب گفتم. (داخل سایت شما هم اسمی از این تکنولوژی نیومده)
به هر حال امیدوارم موفق باشید و سربلند.
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
ما خیلی دوست داشتیم سرویس با پلتفورمی ارائه بشه که بشه به سیستم مالی ما متصلش کرد و با اون مشتری به صورت آنلاین سرویس رو سفارش بده و تحویل بگیره. و همینطور برای ارتقاء منابع در هر لحظه از شبانه رو بویسیله ی اعتبار اکانتش بصورت آنلاین سرویسش را ارتقاء دهد.
اما این کار به چند متخصص برنامه نویس و همینطور هزینه ی بسیار بالایی نیاز داشت که فعلاً تصمیم بر این شد که ببینیم از این سرویس به چه صورت استقبال میشه، و بعد به فکر گسترش باشیم.
با احترام
ویرایش توسط P-CO : June 4th, 2010 در ساعت 11:39
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
من به دوست عزیزم مدیر پرناک گفتم که از سرور های ابری بگن ولی گفتن که کار انحصاریه!دیشب داشتم با یکی از دوستام صحبت می کردم اونم قبلا تو کار سرور بوده گفتش که داره با دوستایی که تو یه شرکت خارجی هستن آموزش مدیریت رو سرورای ابریو می بینه پرسیدم انحصاریه ؟ گفتش نه !!! گفتم خوب بیابه ما هم یاد بده . قولشو گرفتم که بیاد فیلما و مقاله بزاره راجع به ابرو مهو بادو خورشید ... شاید دیگه انحصاری نباشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)