من 10گیگ هاست لینوکس میخوام
تواین انجمن شرکتهای میزبان وب زیادی معرفی شده کدامیک نسبت به بقیه خدمات وپشتیبانی بهتری دارند
درضمن کسی از این شرکت فضا گرفته وراضی هست ؟؟؟
سایتهایی سراغ دارید که از این شرکت فضا گرفته باشند؟؟؟؟
من 10گیگ هاست لینوکس میخوام
تواین انجمن شرکتهای میزبان وب زیادی معرفی شده کدامیک نسبت به بقیه خدمات وپشتیبانی بهتری دارند
درضمن کسی از این شرکت فضا گرفته وراضی هست ؟؟؟
سایتهایی سراغ دارید که از این شرکت فضا گرفته باشند؟؟؟؟
با سلام
10 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود سالیانه 90000 تومان و ماهیانه 10000 تومان.
دوستانیکه شرکتشون در شهر شیراز هستش خودشون را معرفی کنن همراه باآدرس سایت ، شماره تلفن وآدرس محل کار... دقیق؟
خواستید در خدمتتون هستیم
5 گیگ هاست در ماه 8 هزار تومان با تضمین آپتایم 99% واقهی و سایر امکانات نامحدود
آی دی یاهو : sale.vastdata
شماره شرکت : 4407322-0261
شماره موبایل : 09193244793
برخی از مشتریان :
gigscript.info
film-baran.com
mybbiran.com
rankfa.com
.comاسکریپت
empratoor.com
گلچین اندیشه فارس
سلام دوست عزیز.
بنده به نوبه خودم یه پشنهاد دوستانه بهت میکنم.
اونم اینکه فقط دنبال یه پشتیبانی خوب باش. نه شرکت بری به جایی میرسی. نه دوستان آفر بدن به جایی میرسی. نه هیجی. اینجا 80% بجه ها فروشنده هستند و سرور دار به تعدا + 2 3 تا سرور! مشتری های سایت های معرفی شده رو پیدا کن (که اکثرا داخل سایتشون چند تا از مشتریاشون هست.) از اونا سوال کن چطوریاست خدماتشون.
عرایض بنده به هیچ کدوم از دوستان خوب خطاب نبست. سوء تفاهم نشه. همه ی شما دوستان استاد بنده هستید.
بنده هم میتونم آفر بدم ولی نمیدم. چون جنبه ی تبلیغاتی بر میداری. شما همیشه ساپورت رو بسنج با مشتری های سرویس دهنده! اینم سایت ما هست: آی آر هاستینگ .::. هاستینگ | دومین | هاست دانلود | طراحی سایت | نصب رایگان پورتال | نمایندگی هاست و دومین
به بهمیبینم که همه به فکر جیب خودشونن
شرکتایی که تو شیراز میشناسم:
Diyan Dadeh Pars IT co. -
Novin Server Professional Web Hosting Service .::.
.IR Top Level Domain Registration :: .ir whois :: .ir البته تو کار هاستینگ نیست. فقط دامین کار میکنن.
و و و ...
همین inetworkweb هم که اسمشو اوردید فکر کنم شیرازی باشن.
در مورد سایتهایی که میزبانی میکنن بهشون تیکت بزنید حتماً یه سری سایتا رو بهتون معرفی خواهند کرد.
اینم مد نظر داشته باش: http://www.webhostingtalk.ir/f2/%DA%...8C%D8%AF-7613/
پ.ن: شرکتی با ساپورت خوب بهترین انتخاب شما میتونه باشه.
شرکت رسانه گستر داتیس(irpowerweb.com)
که فکر کنم معتبر شرکت میزبانی وب در استان فارس باشند.
خود بنده قبلا ازشون سرویس داشتم بسیار هم از پشتیبانی و کیفیتشون راضی بودم فقط اونها از کار ما ناراضی بودند و عذر ما رو خواستند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)