با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همکاران گرامی .
بنده برای افزایش خدمات اینترنتیم می خواستم امکان فروش سرور مجازی رو هم داشته باشم .
قبلا بحثها و درخواستهایی دادم که دوستان آفرهایی مثل :
کد تخفیف یا درصدی
سرور نیمه اختصاصی
سرور اختصاصی
خرید تعدادی
و .... ارائه دادند . اما هر یک از این گزینه ها مشکلاتی رو دارند .
کد تخفیف یا درصدی اکثرا بعده خرید مشتری زمان ارائه طول می کشه و همچنین پاسخگویی به تیکتها زمانبر هست . ( مشتری به من و من به شرکت ) و یا اینکه اتمام سرور از شرکت مورد نظر .
سرور نیمه اختصاصی و اختصاصی و خرید تعدادی هم به دلیل عدم مقرون به صرفه بودن برای بنده که هنوز مشتری در این حوزه ندارم .
بنده برای افزایش خدمات اینترنتیم می خواستم امکان فروش سرور مجازی رو هم داشته باشم .
کد تخفیف یا درصدی
سرور نیمه اختصاصی
سرور اختصاصی
خرید تعدادی
کد تخفیف یا درصدی اکثرا بعده خرید مشتری زمان ارائه طول می کشه و همچنین پاسخگویی به تیکتها زمانبر هست . ( مشتری به من و من به شرکت ) و یا اینکه اتمام سرور از شرکت مورد نظر .
سرور نیمه اختصاصی و اختصاصی و خرید تعدادی هم به دلیل عدم مقرون به صرفه بودن برای بنده که هنوز مشتری در این حوزه ندارم .
دوستان آفر یا پیشنهادی برای این منظور دارند ؟
سلام خدمت شما در رابطه با همکاری برای فروش سرورمجازی از کشور انگلیس دیتاسنتر ای سی کلو ما یک سرور با اپتایم 100% کلوکیشن کردیم و تمایل به همکاری با شما داریم
با دسترسی کامل به سرور ها همچنین همانند ادمین سرور نصب و ریلود به تنهایی بدون دخالت ما نصب اتوماتیک سرور ها و ای پی دادن سرور به صورت اتوماتیک - نصب سرور به صور اتوماتیک - با پورت 1 گیگ سرعت دانلود بین 70 تا 90 مگ
هر سرور حدودا 8 تومان برای تعداد 25 عدد همچنین همه سرور ها 1 گیگ پیش فرض همه سرور ها(قیمت و تعداد مختلف قابل مذاکره هستش) - سرور ما مجازی سازی کی وی ام هستش با پنل ویرچولیزور که عکس در زیر ارسال شده (عدم اورسل) بر عکس وی ام ویر که سرور های شیر شده می باشد
****قدرت اصلی سرور 64 گیگ رم - CPU :مگ کش 30 E5-2620 Dual ****
حتی با تکنولوژی API شما توان این رو دارید که سرور و پنل رو به سایت وصل کنید برای دستری مشترکین به پنل ریست و خاموش و روشن کردن از طریق سایت خودتان
با کمترین هزینه بهترین کیفیت می توانین خدمات مجازی سازی ارائه بدهید به همراه اکثر کانفیگ های مورد نیاز مشترکین برای راه اندازی و فروش
یاهو مسنجر: satnaserver
شماره تماس پیام خصوصی میشود
عکس پنل:
ویرایش توسط princeserver : June 27th, 2014 در ساعت 12:04
کد تخفیف یا درصدی
سرور نیمه اختصاصی
سرور اختصاصی
خرید تعدادی
دوستان آفر یا پیشنهادی برای این منظور دارند ؟
درود
در صورت نیاز با ما در تماس باشید پیشنهادات خوبی براتون داریم اعضا - مهتاآنلاین
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی WWW.MAHTAONLINE.IR
با سلام
در مورد نحوه فروش به همان صورت درصدی در خدمت هستیم. برای اطلاع از درصدهای همکاری با ما تماس بگیرید
برای مواردی که باعث نگرانی شما شده است :
از داخل پنل خود امکان ریبوت کردن روشن و خاموش را برای تمامی سرورهای خود دارید.
برای نصب و تعویض سیستم عامل یا رفع مشکلات احتمالی می توانیم کنسول وی ام ویر در اختیار شما قرار بدهیم و همه وی پی اس های شما را در آن ادد کنیم.
سلام
ایران وب با استفاده از تکنولوژی مجازی سازی KVM امکان ارائه نمایندگی سرور مجازی با تمامی دسترسی های کامل مورد نیاز یک مدیر را دارد در صورت تمایل در ارتباز باشید
irwebco.com