نقل قول نوشته اصلی توسط p8mlx نمایش پست ها
نسخه 150 دلارش با رایگان چه فرقی داره اونوقت؟ زیرش زده نصب در صورت درخواست و پشتیبانی 1 ساله همین 150 دلار!!! :دی
یه سوال دیگه: امکان smart plans mod چیه؟ من متوجه نشدم دقیقا !!! / امکان مد نظر من اینه که کاربر بتونه حساب داشته باشه و از اون حساب واسه هر فایلی که دانلود میکنه پرداخت کنه ( نه اشتراک ماهانه ) / هیچی دیگه mod های دیگش برام فعلا کاربرد ندارد خدارو شکر بازم این که کم نیست 85 دلار چه خبره...
نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
شما اگر 85$ دلار برات زیاده اصلاً اینکار رو شروع نکن ، چون برای اینکه به جایی برسی تو فایل هاستینگ ، باید حداقل پشتوانه مالی 20-30 هزار دلاری داشته باشید
سوال من چیز دیگه ای بود / آره 85 دلار واسه یه تکه برنامه سه گزینه ای پول زیادیه

- - - Updated - - -

من این آپلودسنتر رو واسه استفاده خودم میخواستم یعنی به جای اینکه یه اسکریپت مدیریت فایل خریداری کنم یه آپلودسنتر میزنم و با امکانات بیشتری کارم راه میفته و آینده داره.
حالا 20-30 هزار دلار واسه چی! خوب من فکر میکنم طرف از کم شروع میکنه حالا بسته به بازاریابیش، متعاقباً توان سرورش رو هم افزایش میده. اتفاقا من فکر میکنم اصلا هزینه ای نداره!!!

- - - Updated - - -

خوب دوستان کشیدن کنار، جواب پست خودشون رو ندادن.
کسی هست نمونه مچ شده این اسکریپ رو با درگاهای بانکی خودمون دیده باشه؟ اصلا کسی هست با Xfilessharing کار کرده باشه ما چارتا سوال ازش بپرسیم؟