دقیقا چیزی که مد نظر شماست سه روز تست رایگان ، تحویل خودکار و بدون پرداخت هیچ هزینه ای خواهد بود :
اطلاعیه ها - تیک وب ، خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب با کیفیت
دقیقا چیزی که مد نظر شماست سه روز تست رایگان ، تحویل خودکار و بدون پرداخت هیچ هزینه ای خواهد بود :
اطلاعیه ها - تیک وب ، خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب با کیفیت
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
GE-CH-3 - فضا : 500 مگابایت - پهنای باند : 25000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 5 | Database : 5 | Park Domain : 5 | Addon Domain : 1 | بقیه امکانات : نامحدود
شش ماه 30 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان cPanel - SSD
![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام دوست عزیز.
اگه هاست خارج میخوای بنده آریان سرور آقای امید سامیر و پارس وی پی اس آقای مجید زمانی رو پیشنهاد میکنم که ازشون سرویس داشتم و دارم .... هر دو هم شناخته شده و داری نماد الکترونیکی هم هستند ...
اگر هم هاست ایران میخواین روبینا سرور آقای سجادیه و وب ایده آقای فاتح رو پیشنهاد میکنم.
ویرایش توسط seyyed_ahmad : June 26th, 2014 در ساعت 20:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)