سلام
دوست عزیز من خودم شخصا کم به انجمن میام اما هر بار که میام میبینم یک شرکت تازه هاستینگ ایجاد شده!
واقعا ایا وجود شرکت هایی بدون هیچ تجهزیات لازم؟بدون سرمایه؟بدون تخصص؟و... باعث خرابی بازار شرکت های که قصد یک شروع خوب و یا شرکت های بزرگ دیگر نمیشود؟
مشکل کشور ما اینه که همیشه قبل از مشکل برای درمان اون اقدام نمیکنه همیشه میگن پیش گیری بهتر از درمان شرکت های هرمی اگر توجه کنید اوایل هم کسی بهشون ایراد نمیگرفته اما بعدا اینطور شدن هاستینگ هم با این روند معلومه تا چند سال دیگر با وجود هزاران شبکه هاستینگ تو درد تو به همین مشکل دچار میشه
آیا حق مشتری نیست که در سردرگمی شرکت های مختلف گیر نکنه؟ایا حق مشتری نیست با اطمینان خرید کنه؟
بازار هاستینگ در کشور ما متاسفانه حکم یک بازارچه شهری رو داره که در این بازارچه مغازه در حکم هاستینگ های معتبر و دست فروشان حکم همین هاستینگ های نامعتبر دارند.
واقعا وجود این همه شرکت ایا لازمه؟ایا تنها را کسب درامد در اینترنت همینه؟
مشکل بعدی دولت میباشد که با عدم یک برنامه ریزی مناسب و عدم وجود یک مرجع قانونی پیگیر و فعال برای جلوگیری از رشد این نوع شرکت ها جلوگیری نمیکنه.
من این پست ایجاد کردم چون دیدم در درصد بالای پست های این انجمن به موضوع اشاره میشه اما هیچوقت به طور گسترده به بررسی این مشکل توجه نشده.
موفق باشید(امیدوارم باز بودن این تاپیک حداقل در روشن کرد برخی انسان ها موثر باشد)