نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
چند مورد هست که باید عرض به خدمتتون برسونم اینه که به درگاه های واسط به هیچ عنوان ای نماد نمی دن و طبق گفته ی شاپرک و رایزنی هایی که با بانک مرکزی در مورد درگاه واسط دارن احتمال داره کلا درگاه واسط جمع بشه ولی در هر صورت ای نماد هر وقت برای خود درگاه واسط گرفتید بگید که داریم ( ببخشید که این طوری گفتم)
در مورد بانک پارسیان هم یه سوالی داشتم ؟ آیا شما شرکتی هستید؟ اگه هستید که بانک پارسیان به درگاه های واسط با شرایط خاصی که شرکتی باید باشن درگاه می دن و اگه نیستید پس به زودی درگاهتون مسدود خواهد شد
در مورد بانک پاسارگاد هم تا اونجایی که بنده خبر دارم و اطلاعات تکمیلی در این مورد پیدا کردم بعد از کلاه برداری جی پال ، بانک پاسارگاد یه جورایی با بانک پارسیان رفتن زیر سوال و به همین خاطر بانک پاسارگاد این مورد رو تو جلساتی که داشتن صبحت کردن و به این نتیجه رسیدن به درگاه واسط به هیچ عنوان حتی شرایط خاص درگاه نمی دن ( حالا شرکت زرین پال تو این مدت تونسته رضایت بانک پاسارگاد رو جلب کنه و میشه گفت یکی از مشتریان اعتباری این بانک هست که درگاه رو نگه داشته) و اگه درگاه گرفتید به زودی مسدود خواهد شد
و آخرین مورد رو بگم که طبق گفته های پلیس فتا افرادی که به صورت حقیقی درگاه واسط ارائه می دن و هیچ مجوزی برای این کار ندارن، جرم محسوب میشه و تمام سایت هایی که درگاه واسط هستن ، شرکت ثبت شده اند
در هر صورت نمی خوام سردت کنم ولی انشاالله که بتونی موفق و رقابت سالمی بین رقبا داشته باشی