-
عضو انجمن
فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان!
تمام قطعات سخت افزاری ما توسط خوده ما تامین می شود
چرا راترهاستینگ:
- اجاره سرور بدون واسطه و به قیمت ارزان
- ساپورت فارسی
- ساپورت سریع (قسمت انگلیسی)
- پرداخت به ریال یا دلار
- سرورهای قدرتمند در آمریکا
- و......
طریقه پرداخت:
بانک سامان
PayPal
LibertyReserve
Moneybookers
CreditCards (Via 2CheckOut)
هر دلار معادل 1000 تومان
یکسری سرور قدرتمند 8 هسته ای جهت راه اندازی VPS هم موجوده!
هر گونه سوالی داشتید از طریق:
ایمیل: sales@routerhosting.com
Yahoo: han_nozari
MSN: sales@routerhosting.com
با من تماس بگیرید
شبکه دیتاسنتر به صورت مخلوط:
2x10GE Comcast
2x10GE TATA (Teleglobe)
1x10GE Tiscali
1x10GE Level(3)
Super Crazy Deal 1: - همه فعلا فروخته شده!
Dell Q8200 Quad2Core (4 x 2.33Ghz) (0 Available)
4GB DDR3 Ram
320GB SATA3 Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
3 Free IP Addresses
Data center: Denver, Colorado
80 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
Brand new and ready to go!
سفارش از اینجا
Super Crazy Deal 2:
Dell E6400 Core2Duo (2 x 2.13Ghz) (4 Available)
2GB DDR2 Ram
400GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
70 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
سفارش از اینجا
ویندوز تمام نسخه ها 20 تومن در ماه
ویرایش توسط Hannan : January 28th, 2011 در ساعت 17:27
-
تعداد تشکر ها ازHannan به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2010 17:30
# ADS
-
May 27th, 2010, 03:16
عضو انجمن
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
آیا این سرور های شما برای وی پی اس دادن مناسب هستند؟ مثلا آفر 2
Dell Pentium 2.8Ghz Dual Core (2 x 2.8Ghz)(1 Available)
4GB DDR2 Ram
1000GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer (instead of 1500GB)
1Gbps Connection
این برای وی پی اس دادن مناسبه؟
و یه چیز دیگه.
من میخوام این سرور رو بگیرم و روش 2 تا وی پی اس بسازم یکی روش هاست بدم. یکی دیگه رو اصلا کنترل پنل نصب نکنم و بک آپ هامو روش بریزم. از طریق FTP. اینجوری میشه؟ و مطمئن هست؟ و اینکه این آفر چند تا آی پی داره !؟
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
و اینکه وی ام ویر خودتون نصب میکنید؟
انتقال طلاعات چطور؟ سی پنل به سی پنل (حدود 10 گیگ)
منمتظرم.
سلام دوست عزیز،
به نظر من خوب نیست برای VPS اون 2 Core2Duo خوب هستند برای VPS به علت اینکه VT-x ساپورت می کنن!
در مورد بک آپ اصلا پیشنهاد نمی کنم که روی یک هارددرایو این کار رو انجام بدید چون به هارد درایو ها هیچ وقت نمی شه اعتماد کرد و ممکنه که بسوزن!
vmware نصب نمی کنیم ولی Cpanel رو می تونیم انتقال بدیم لطفا با ما تماس بگیرید
زنده باشید
-
-
May 27th, 2010, 03:35
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
پس برای بک آپ پیشنهادتون چی هست؟ آخه من به اون صورت الآن اطلاعاتی ندارم روی سرورم. 10 گیگ هم پر نیست! ولی رمز موفقیت هاستینگ: بک آپ اونم روزانه (استاد وحید مدیر انجمن :-d)
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2010, 03:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
پس برای بک آپ پیشنهادتون چی هست؟ آخه من به اون صورت الآن اطلاعاتی ندارم روی سرورم. 10 گیگ هم پر نیست! ولی رمز موفقیت هاستینگ: بک آپ اونم روزانه (استاد وحید مدیر انجمن :-d)
---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:32 AM ----------
بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
خدمتتون عارضم که بهترین نحو اینه که روی یه سرور دیگه باشه و یا حداقل روی هارد دیگه باشه البته 4 تا پکیج اولی فقط یک هارد پشتیبانی می کنن.
در مورد سرعت بله اختصاصی هست بستگی به این داره که لینک ها از کجا باشن و می تونین چند لینک رو به صورت همزمان دانلود کنید بدون اینکه سرعتی کم شه!
زنده باشید
-
-
May 27th, 2010, 03:43
بعد حساسیت به اسپم و وارز در چه حده؟ البته فکر میکنم اینا دست خودتون هست درسته؟ چون خودتون در اصل سرویس دهنده اید و فقط مکان رو در دیتا سنتر اجاره کردید!؟ و پهنای باند نامحدود هم دارید؟ یا اینکه مثلا آفر ویژه ای برای پهنای باند بخوایم مثلا ما سرورومون از 3 ترا بیشتر پهنا بخواد ولی 6 ترا هم نمیخواد ! مثلا میشه 1 ترا اضافه تر خرید؟
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2010, 03:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
بعد حساسیت به اسپم و وارز در چه حده؟ البته فکر میکنم اینا دست خودتون هست درسته؟ چون خودتون در اصل سرویس دهنده اید و فقط مکان رو در دیتا سنتر اجاره کردید!؟ و پهنای باند نامحدود هم دارید؟ یا اینکه مثلا آفر ویژه ای برای پهنای باند بخوایم مثلا ما سرورومون از 3 ترا بیشتر پهنا بخواد ولی 6 ترا هم نمیخواد ! مثلا میشه 1 ترا اضافه تر خرید؟
اینها دست دیتاسنتر هست ولی روی اسپم خیلی حساسیم چون آی پی هامون بلک لیست می شن و روی همه مشتری ها تاثیر می ذاره! وارز هم بستگی داره که شکایت بگیره دیتاسنتر یا نه! چون آی پی ها به نام دیتاسنتر هست.
در مورد پهنای باند می تونید سرویسی که می خواین رو با ما تماس بگیرید تا ببینیم چه می شه کرد!
زنده باشید
-
-
May 27th, 2010, 04:18
در مورد نمایندگی چی ؟
آفر هایی مختص نمایندگان دارید؟ درصدی یا تعداد بالا یا .... ؟
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2010, 04:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
در مورد نمایندگی چی ؟
آفر هایی مختص نمایندگان دارید؟ درصدی یا تعداد بالا یا .... ؟
بله هست درصدی تخفیف می دیم البته شامل همه پکیجها نمی شه! ولی می تونید با ما تماس بگیرید
زنده باشید
-
-
June 2nd, 2010, 06:12
اونایی که میخواستن پول بریزن ریختن ؟ چطور بود ؟! راضی هستید ؟! بیاید بگید اگه خوبه منم یدونه بگیرم واسه هاستم
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2010, 11:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
[/COLOR]بعد یه چیز دیگه من هنوز این پورت هاش برام مبهمه. ببینید فکر میکنم که سرعت به مقدار مگابیت ، 1 هشتمش به مگابایت دانلود پس میده مثلا سرعت 128 کیلوبیت 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود پس میده. بعد این سرعت 1 گیگابیت شما اختصاصی هست برای هر سرور ؟ یعنی هر سرور میتونه 128 مگابایت بر ثانیه سرعت دانلود یا آپلودش باشه؟
این سرعتی که شما میگین به بافر کارت شبکه و هارد هم مربوط میشه. اون سرعت در ایده آل ترین حالت 128 مگ میده
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
-
تعداد تشکر ها ازiranwebwork به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2010, 23:59
آقا پورت 1gbts ندارید ؟ واسه وی پی ان میخوام آخه 1000تا آنلاین دارم 100mbts جواب نمیده
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید