البته دید شما واقعیت رو عوض نمیکنه شما مایلید تا هرچقدر دوست دارید دید داشته باشید
شما میتوانید منظور خود را واضح بیان کنید تا اینگونه ابهامات و دولبگی ها در گفتار شما حادث نشود.مطلبی که من گفتم صرفا برای هاست های ایرانی نبود.
من چندین بار ssl نصب کردم و این شما بودید که گفتید ssl نیازمند ip اختصاصی است. اگر هم در آن مورد منظور دیگری داشتید میتوانستید واضح بیان کنید.
آن مطلب یک مثال بود و البته من هیچ گاه منکر این موضوع نشدم. مشتری میتواند با اگاهی از این موضوع انتخاب کند که با sni نصب کند یا بدون sni. این مساله همواره هیچ ربطی به نیازمندی ssl به آی پی اختصاصی ندارد.
این مطلب رو به شما که جستجوگر ماهری در گوگل هستید می سپارماگر نتوانستید پیدا کنید باید به گفته های شما شک کرد. اگر هم خیلی دوست دارید بدانید این شرکت کدامیک است میتوانیم بر سر اطمینان شما از اینکه با 7 CA در ارتباط هستید و هیچ کدام به ایران ارائه نمیدهند بحث کنیم تا آگاهی طرفین مشخص شود.
البته چون من هم دقیقا همین فکر رو در مورد شما کردم به مقابله با شما پرداختم. اگر از اول تاپیک تا اینجا پست ها را بخوانید روند انحراف از موضوع کاملا واضح است.