خب ظاهراً انتقال دامنه بسیار ساده انجام شد ، جهت اطلاع سایر دوستان اعلام میکنم من ابتدا داخل پنل onlinenic در بخش Manage Domain به قسمت Get Auth-Code رفتم و دامنه مورد نظر رو بصورت کامل با پسوند در قسمت Domain وارد کردم سپس عبارت مقابل AuthCode: که عموماً عددی هست رو دریافت کردم و بعدش در مراحل ثبت سفارش انتقال در سرویس دهنده جدید این کد رو بعنوان EPP کد وارد کردم و سریعاً بعد از اتمام مراحل سفارش انتقال دامنه و پرداخت مبلغ صورتحساب مربوطه یک ایمیل support[at]realtimeregister[dot]com دریافت کردم که با کلیک بروی لینکی که داخل ایمیل بود درخواست انتقال رو تایید کردم در نهایت مراحل انتقال به حالت اجرا در آمد و با پیگیری که کردم اعلام شد بدون هیچ تداخلی در دامین شما طی 4 تا 5 روز آینده انتقال به صورت کامل انجام میشه ( خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکر میکردم )
در مورد دوست عزیزی که در مورد علت انتقال پرسیدن : چندین عامل از جمله عدم دسترسی به حساب جهت پرداخت مستقیم هزینه تمدید - بالا بودن هزینه تمدید نسبت به خدمات دهندگان داخلی - محدودیت هایی داخل پنل onlinenic و ...
نکته : حتماً باید به ایمیل موجود در Whois دامنه ( مالک دامنه ) دسترسی داشته باشید چون ایمیلی که در بالا اشاره شد به ایمیل قرار گرفته در مشخصات whois دامنه ارسال میشه اگه غیر اینه حتماً نسبت به ویرایش ایمیل و مشخصات اقدام نمایید%