ای کاش میدونستیم که شما از این بحث به دنبال چی هستید . اگر میخواهید شرکتی را تبلیغ کنید که فکر میکنم در این انجمن جای اون مشخص است . در خصوص اس اس ال و ارائه اون از طرف ترک تراست همانظوری که اعلام شد دلیل اینکه گفته ایم هیچ شرکتی ارائه نمیدهد :
- نوع ارائه و امکان صدور آن برای همه افراد بوده است که تا جایی که ما مستقیما از ترک تراست پرسیده ایم سیاست آنها ارائه خدمات به شرکتهای بزرگ ایرانی است . البته دوباره از آنها سوال میکنیم و در صورتیکه سیاستشون تغییر کرده باشد حتما در این تاپیک به اطلاع دوستان میرسانیم
در مورد SNI و لزوم داشتن ip این حرف فقط ما نیست ، حرف تمامی Server Provider های دنیاست که فکر کنم شما آنها را قبول ندارید که حتما اطلاعات و دانش شما از آنها و ما بالاتر است . دلیل این قضیه این است که sni را امکان دارد حتی 1 کاربر نیز بدلیل داشتن مرورگر قدیمی ساپورت نکند که این موضوع لزوم داشتن ip را برای داشتن یک ارتباط امن بر پایه SSL الزامی میکند . در خصوص openSSL که گفته اید ، تمامی سرویس دهنده های هاست تمامی server side هایی که نیاز به آپدیت داشته باشد را حتما بروز رسانی میکنند . این وظیفه یک سرویس دهنده هاست است . که فقط میماند client side که خدمتتون گفتیم
برای اون وب سایتهایی که گفته اید مرجع نیست فکر کنم بد نیست یک کمی در Google جستجو کنید و ببینید که چند وب سایت به این سایتها refer کرده اند .
بهر حال بد نشد که این موضوع بازتر شد و شما حداقل متوجه شدید که SNI ربطی به سرور ندارد و مربوط به مرورگر میشود .
درکل و برای جمع بندی قضیه :
اجرای صحیح و 100% اس اس ال بدلیل آنکه همه مرورگر ها پشتیبانی از SNI نمیکنند ، با داشتن IP عملی است .
فکر میکنم این موضوع در تمامی لینکها گفته شده و یک موضوع علمی است . از نظر ما نیازی به ادامه این بحث نیست .
شما اگر نیاز دارید ادامه دهید میتوانید هر مطلبی ارائه دهید .
موضوع ترک تراست که به همه دارندگان دامنه .ir اس اس ال ارائه میدهد را با این شرکت درمیان گذاشتیم و اگر پاسخ دادند به همه کاربران در این تاپیک اعلام میکنیم .
در ضمن ما سوالی از شما نکردیم که میفرمائید سوالی بود در خدمت هستید .