نقل قول نوشته اصلی توسط danymogh نمایش پست ها
شما گفتید هیچکدام از شرکت ها ارائه نمیدهند الان دارید میگید که شما هم میدانید ترک تراست ارائه میدهد. دلیل این تناقض چیست؟ اینکه مطلبی رو به صورت مطلق بیان میکنید کار درستی نیست.
PersiaSys ME :: پرشیاسیس خاورمیانه، محصولات، راهکارها و خدمات فناوری اطلاعات نماینده رسمی ترک تراست در ایران است و حتی به شرکت های کوچک هم خدمات ارائه میدهد زیرا Domain Validation فقط اطلاعات را رمزنگاری میکند و هیچ بررسی روی صاحب دامنه صورت نمیگیرد.این مطلب عینا در سایت این شرکت ذکر شده است.میتوانید با پشتیبانی تماس گرفته و اطمینان حاصل کنید. پس در این زمینه هم اشتباه اطلاع رسانی کردید.
شرکت دیگری هم هست که به دامنه های IR ارائه میده و قیمتش خیلی کمتره و شما که سرچتون خوبه حتما میتونید پیداش کنید.
ای کاش میدونستیم که شما از این بحث به دنبال چی هستید . اگر میخواهید شرکتی را تبلیغ کنید که فکر میکنم در این انجمن جای اون مشخص است . در خصوص اس اس ال و ارائه اون از طرف ترک تراست همانظوری که اعلام شد دلیل اینکه گفته ایم هیچ شرکتی ارائه نمیدهد :
- نوع ارائه و امکان صدور آن برای همه افراد بوده است که تا جایی که ما مستقیما از ترک تراست پرسیده ایم سیاست آنها ارائه خدمات به شرکتهای بزرگ ایرانی است . البته دوباره از آنها سوال میکنیم و در صورتیکه سیاستشون تغییر کرده باشد حتما در این تاپیک به اطلاع دوستان میرسانیم

در مورد SNI و لزوم داشتن ip این حرف فقط ما نیست ، حرف تمامی Server Provider های دنیاست که فکر کنم شما آنها را قبول ندارید که حتما اطلاعات و دانش شما از آنها و ما بالاتر است . دلیل این قضیه این است که sni را امکان دارد حتی 1 کاربر نیز بدلیل داشتن مرورگر قدیمی ساپورت نکند که این موضوع لزوم داشتن ip را برای داشتن یک ارتباط امن بر پایه SSL الزامی میکند . در خصوص openSSL که گفته اید ، تمامی سرویس دهنده های هاست تمامی server side هایی که نیاز به آپدیت داشته باشد را حتما بروز رسانی میکنند . این وظیفه یک سرویس دهنده هاست است . که فقط میماند client side که خدمتتون گفتیم

برای اون وب سایتهایی که گفته اید مرجع نیست فکر کنم بد نیست یک کمی در Google جستجو کنید و ببینید که چند وب سایت به این سایتها refer کرده اند .
بهر حال بد نشد که این موضوع بازتر شد و شما حداقل متوجه شدید که SNI ربطی به سرور ندارد و مربوط به مرورگر میشود .

درکل و برای جمع بندی قضیه :
اجرای صحیح و 100% اس اس ال بدلیل آنکه همه مرورگر ها پشتیبانی از SNI نمیکنند ، با داشتن IP عملی است .
فکر میکنم این موضوع در تمامی لینکها گفته شده و یک موضوع علمی است . از نظر ما نیازی به ادامه این بحث نیست .
شما اگر نیاز دارید ادامه دهید میتوانید هر مطلبی ارائه دهید .
موضوع ترک تراست که به همه دارندگان دامنه .ir اس اس ال ارائه میدهد را با این شرکت درمیان گذاشتیم و اگر پاسخ دادند به همه کاربران در این تاپیک اعلام میکنیم .
در ضمن ما سوالی از شما نکردیم که میفرمائید سوالی بود در خدمت هستید .