نقل قول نوشته اصلی توسط dataecom نمایش پست ها
دوست عزیز
در حال حاضر با بیش از 7 CA در ارتباط کاری هستیم که هیچکدام به ایران سرویس نمیدهند . البته با شرکتهای دیگری هم که در ارتباط نیستیم میدانیم که آنها هم ارائه نمیدهند
ما نمیدانیم قصد شما از ارائه این مطالب چی هست ولی در خصوص آی پی کافیست لینک زیر را که یکی از هزاران مطلب آموزشی از سایت های معتبر سرویس دهنده هاست در دنیاست را مطالعه کنند دوستان :

Important Things You Should Know Before Installing an SSL Certificate « HostGator.com Support Portal
این مطلب از بخش ساپورت HostGator میباشد .

که در بخش IP دقیقا اعلام شده است :
A private SSL certificate requires its own dedicated IP address. You can add a dedicated IP to the Business and Enterprise plan for free. For all other packages, the price of a dedicated IP address is $2 per month. When ordering an SSL certificate, a dedicated IP address will be added to your account automatically unless it already has one.

همانطوریکه گفته شد شرکت ما با 7 CA در ارتباط مستقیم است که این شرکتها عمده ترین ارائه دهندگان SSL در دنیا هستند و شرکت بزرگ دیگری وجود ندارد که ما با آنها کار نکنیم ولی در صورتیکه شما شرکت دیگری را میشناسید که برای .ir اس اس ال ارائه میدهند لطفا اینجا به دوستانتان اطلاع رسانی کنید .
این شرکتها عبارتند از :
COMODO
Thawte
Symantec
RapidsSSL
GeoTrust
Certum
Swisscert
دوست عزیز ، آقای محترم
شما اگر 2 دقیقه وقت می گذاشتید و اون لینکی که گذاشتم مطالعه میکردید متوجه میشدید که خیلی خوب هم میشه بدون IP اختصاصی SSL داشت. Hostgator شاید از SNI پشتیبانی نکنه و برای کاربراش بنویسه که باید ای پی اختصاصی داشته باشند ولی این دلیل نمیشه که بگیم به صورت کلی SSL آی پی اختصاصی می خواد. همین الان من 2 تا شرکت ایرانی میشناسم که ارائه میدن این تکنولوژی رو و من سایت مشتری رو بدون استفاده از IP اختصاصی دارم به SSL مجهز میکنم.

در مورد CA هم که فرمودید به IR نمیدند این طور نیست. شرکت ترک تراست میده. حتی نماینده ایران هم داره. در همین انجمن هم بارها به این مساله اشاره شده.

شما کافیه یه مقدار در اینترنت جستجوی خوبی داشته باشید تا به مطالب جالبی دست پیدا کنید. در ضمن اگر به مخزن CA مرورگر خودتون مراجعه کنید میبینید که تعداد CA های معتبر خیلی بیشتر از 7 تاست و ترک تراست اگر اشتباه نکنم دقیقا اولیشه.

اگر بازم مشکلی بود در خدمتم.