-
June 23rd, 2014, 11:54
-
-
June 23rd, 2014 11:54
# ADS
-
June 23rd, 2014, 11:58
پاسخ : نیازمند هاست برای phpfox
سلام.
یه خواهش دارم ازکاربرshirazhostومیدونم اینجاجاش نیست.اماخواهش میکنم انقدرعکس نزاریدتوتاپیک ها.میای داخل تاپیک میبینی100تاعکس بازشد.(اون بدبختی که سرعتش پایینه چه گناهی داره آخه؟)
اگه کاربرازقیمت های شماوکیفیتتون راضی بوداونوقت شماعکس کامل بفرست.بخداماهم سی پنلمون مثل سی پنل شماست.
اگردوست داریدهمون اول تمامی تصاویرروبرشون پ.خ کنیدودرتاپیک فقط توضیحات کمی بدین درباره ی سر.یس هاتون وبصورت متنی.
ببخشیدصحبتم کمی منحرف کننده بوداماواقعاسخته این همه عکس بالابیادروی بعضی نت ها.(واسه خودم نمیگم چون خودم ازپرسرعت استفاده میکنم).
-
تعداد تشکر ها از email1414 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 12:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ehsanmhm
سلام
نیازمند هاست از شرکتی معتبر هستیم برای شبکه اجتماعی روی phpfox که مصرفش زیاد هست
حدود 30 -40 آنلاین داره
بدلیل قطعی سرور فعلا داون هستش
لطفا دوستانی که روی سرورشون نمونه این اسکریپت رو پشتیبانی میکنن آفر بدن
ممنون
شما باید سرور مجازی ایران تهیه کنید.
نمونه : جامعه مجازی فیس آباد
آیا تمایل دارید آفر ارایه شود ؟
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
June 23rd, 2014, 12:48
عضو انجمن
سلام
هاست لینوکس استاندارد - پردیس هاستینگ خدمات, هاست, خرید هاست, ثبت دامین, سرور مجازی اختصاصی
نظر کاربران :
نظرات ، انتقادات و پیشنهادات کاربران پردیس | PardisBlog :: وبلاگ پردیس هاستینگ
پردیس هاستینگ :
1) سیستم بک آپ گیری بسیار قوب و پیشرفته (تحت هیچ عنوانی دیتای شما بر روی سرورهای ما دچار اشکال نخواهند شد.)
2) سابقه طولانی از سال 2008 ...
3) نمودار آپتایم با اپتایم واقعی
4) سرورها در دیتاسنتر پیشرفته در ایسلند نگهداری می شوند.
5) تمامی سرور و تمامی قطعات آن مارک HP ساخت امریکا می باشند.
6) لایت اسپید سرعت لود بالاتر از آپاچی و Nginx
7) کانفیگ صحیح کلودلینوکس به طوری که موجب افت لود سایت کاربران نشود
-
-
June 23rd, 2014, 15:06
عضو انجمن
میزان فضا 1000 مگابایت
پهنای باند 10000 مگابایت
دامنه اضافی : دارد
پایگاه داده : دارد
نوع هاست : سی پنل
آپ تایم : 99.9%
قابلیت آنلاین همزمان 100 نفر
پشتیبانی 24/7/365
دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
سبد خرید - گروه طراحی اس اچ تی
سالیانه 65 هزار تومان
-
-
June 23rd, 2014, 15:22
سلام
همچین سرویسی فعلا نداریم داخل مشتریان اما به دلیل بالا بودن منابع سرور امکان میزبانی در پلن های هاست پربازدید امکان پذیر می باشد
هاست میزبانی لینوکس - سی پنل | خرید هاست
-
-
June 23rd, 2014, 16:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
email1414
سلام.
یه خواهش دارم ازکاربرshirazhostومیدونم اینجاجاش نیست.اماخواهش میکنم انقدرعکس نزاریدتوتاپیک ها.میای داخل تاپیک میبینی100تاعکس بازشد.(اون بدبختی که سرعتش پایینه چه گناهی داره آخه؟)
اگه کاربرازقیمت های شماوکیفیتتون راضی بوداونوقت شماعکس کامل بفرست.بخداماهم سی پنلمون مثل سی پنل شماست.
اگردوست داریدهمون اول تمامی تصاویرروبرشون پ.خ کنیدودرتاپیک فقط توضیحات کمی بدین درباره ی سر.یس هاتون وبصورت متنی.
ببخشیدصحبتم کمی منحرف کننده بوداماواقعاسخته این همه عکس بالابیادروی بعضی نت ها.(واسه خودم نمیگم چون خودم ازپرسرعت استفاده میکنم).
باز عذر خواهی از استارتر
اگر انتقاد دارید علنی انجام ندید وگرنه باید شنونده پاسخ به صورت علنی باشید .
ازآخر شروع می کنم :
1. این مشکل فقط برای فروشندگان و همکارا توی این زمینه هست که مدام میان و تصاویر رو توی پست ها میبینن و شاید روی اعصابشون باشه اما :
الف حجم کل تصاویر 371 کیلوبایت هست 100 تا عکس هم نیست حداکثر 6 عکس ممکنه توی پست قرار بگیره
ب : برای دوستانی ( آفر دهنده ها ) که دوبار تصاویر رو میبینن دیگه لود نمیشه و کچ میشن البته شما نگران دوستانی هستید که با تلفن همرا ه میان چون 371 کیلوبایت هم خودش قیمتی داره
پ : فردی که میخواد هاست بخره فکر نکنم 371 کیلوبایت رو لود کنه و اطلاعاتش بالا بره عیب داشته باشه
2. پیشنهاد خوبیه اما 100% عملی نیست چون محدودیت تعداد پیام در باکس سفارش دهنده وجود داره و پیام بهشون نمیرسه
3. اگر سی پنل شما هم مثل شرکت کیوهاستر هست عکس بدید چه عیبی داره که خریدار با چشم باز بخره .
شرکت کی هاستر متوسط روزانه 4600 تا بازید داره اون وقت شما میگید سی پنلتون مثل اوناست چون تعداد کاربرا بالاست در نتیجه هزینه ی تمام پده پاینه به همین علته میگم توی ایران با این خدمات هیچ شرکتی وجود نداره
برای اینکه مستدل هم بگم بفرمایید لایسنس سی پنل شما و یکی از سرور ها ی کیوهاستر . حتی شما سیستمتونم کلود لینوکس نیست چطور اون وقت سی پنل خودتون رو مقایسه میکنید . مگر اینکه آی پی دیگه ای داشته باشید من آی پی اصلیتون رو چک کردم که 18 تا سایت فعال داشت .
خودتون خوب میدونید که از بس شرکت زیاده که شرکت های ایرانی خوب 1 در میلیون هستند
ارائه ی 22% تخفیف ویژه برای پلان های شرکت بین المللی Qhoster
shirazhost.biz→سایت من ☺
☺ ایمیل من←shiraz.host@yahoo.com
جهت دریافت کد 22% تخفیف اختصاصی یا پرداخت ارزی فقط با ایمیلم یا پیام خصوصی تماس بگیرید .
☻☻اگر هاست خارجی میخواید چرا مستقیم تهیه نمی کنید(واسطه ایرانی=افزایش هزینه)☻☻
-
-
June 23rd, 2014, 16:09
عضو انجمن
به شما خرید از وبسایت های خارجی رو پیشنهاد میکنم. در صورت تمایل میتونم براتون از وبسایت هایی همچون bluehost, hostmonster, inmotion, hostgator خریداری کنم.
-
-
June 23rd, 2014, 16:13
عضو انجمن
جناب شیراز هاست شما خیلی ندید بدید هستید.
فکر می کنید تنها کسی هستید که چنین قابلیتی رو در هاستتون دارید ؟
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 16:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ShirazHost
باز عذر خواهی از استارتر
اگر انتقاد دارید علنی انجام ندید وگرنه باید شنونده پاسخ به صورت علنی باشید .
ازآخر شروع می کنم :
1. این مشکل فقط برای فروشندگان و همکارا توی این زمینه هست که مدام میان و تصاویر رو توی پست ها میبینن و شاید روی اعصابشون باشه اما :
الف حجم کل تصاویر 371 کیلوبایت هست 100 تا عکس هم نیست حداکثر 6 عکس ممکنه توی پست قرار بگیره
ب : برای دوستانی ( آفر دهنده ها ) که دوبار تصاویر رو میبینن دیگه لود نمیشه و کچ میشن البته شما نگران دوستانی هستید که با تلفن همرا ه میان چون 371 کیلوبایت هم خودش قیمتی داره
پ : فردی که میخواد هاست بخره فکر نکنم 371 کیلوبایت رو لود کنه و اطلاعاتش بالا بره عیب داشته باشه
2. پیشنهاد خوبیه اما 100% عملی نیست چون محدودیت تعداد پیام در باکس سفارش دهنده وجود داره و پیام بهشون نمیرسه
3. اگر سی پنل شما هم مثل شرکت کیوهاستر هست عکس بدید چه عیبی داره که خریدار با چشم باز بخره .
شرکت کی هاستر متوسط روزانه 4600 تا بازید داره اون وقت شما میگید سی پنلتون مثل اوناست چون تعداد کاربرا بالاست در نتیجه هزینه ی تمام پده پاینه به همین علته میگم توی ایران با این خدمات هیچ شرکتی وجود نداره
برای اینکه مستدل هم بگم بفرمایید لایسنس سی پنل شما و یکی از سرور ها ی کیوهاستر . حتی شما سیستمتونم کلود لینوکس نیست چطور اون وقت سی پنل خودتون رو مقایسه میکنید . مگر اینکه آی پی دیگه ای داشته باشید من آی پی اصلیتون رو چک کردم که 18 تا سایت فعال داشت .
خودتون خوب میدونید که از بس شرکت زیاده که شرکت های ایرانی خوب 1 در میلیون هستند
زحمت کشیدید واقعا. لابد چون لایسنستون واسه سرور اختصاصیه cpanel تون یه 10 20 تا فانکشن بیشتر داره.
-
تعداد تشکر ها از r00t به دلیل پست مفید