باز عذر خواهی از استارتر
اگر انتقاد دارید علنی انجام ندید وگرنه باید شنونده پاسخ به صورت علنی باشید .
ازآخر شروع می کنم :
1. این مشکل فقط برای فروشندگان و همکارا توی این زمینه هست که مدام میان و تصاویر رو توی پست ها میبینن و شاید روی اعصابشون باشه اما :
الف حجم کل تصاویر 371 کیلوبایت هست 100 تا عکس هم نیست حداکثر 6 عکس ممکنه توی پست قرار بگیره
ب : برای دوستانی ( آفر دهنده ها ) که دوبار تصاویر رو میبینن دیگه لود نمیشه و کچ میشن البته شما نگران دوستانی هستید که با تلفن همرا ه میان چون 371 کیلوبایت هم خودش قیمتی داره
پ : فردی که میخواد هاست بخره فکر نکنم 371 کیلوبایت رو لود کنه و اطلاعاتش بالا بره عیب داشته باشه
2. پیشنهاد خوبیه اما 100% عملی نیست چون محدودیت تعداد پیام در باکس سفارش دهنده وجود داره و پیام بهشون نمیرسه
3. اگر سی پنل شما هم مثل شرکت کیوهاستر هست عکس بدید چه عیبی داره که خریدار با چشم باز بخره .
شرکت کی هاستر متوسط روزانه 4600 تا بازید داره اون وقت شما میگید سی پنلتون مثل اوناست چون تعداد کاربرا بالاست در نتیجه هزینه ی تمام پده پاینه به همین علته میگم توی ایران با این خدمات هیچ شرکتی وجود نداره
برای اینکه مستدل هم بگم بفرمایید لایسنس سی پنل شما و یکی از سرور ها ی کیوهاستر . حتی شما سیستمتونم کلود لینوکس نیست چطور اون وقت سی پنل خودتون رو مقایسه میکنید . مگر اینکه آی پی دیگه ای داشته باشید من آی پی اصلیتون رو چک کردم که 18 تا سایت فعال داشت .
خودتون خوب میدونید که از بس شرکت زیاده که شرکت های ایرانی خوب 1 در میلیون هستند